- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Én Biztos forrásból tudom, hogy mindig a hosszabb a jobb !
(nemcsak a volt menyasszonyom mondta, másokis )Egyébként fordítva bedugva is sztereo marad a sztereo (invertált bekötés, az más tészta).
Bameg, ha csinálsz a két hangfalközöttállva egy hátraarcot akkor szétesik a sztereo ????
nanemánna !!Xabi ! én is mindig a jobboldalamon fekve hallgatom éjszakánként a Pink Floyd-ot, mert különben xart álmodnék, attólfélek !!
-
SÖ
addikt
Előszőr is megszegted a moratóriumot.
Most is Moby-t (elektro) hallgatok, és tele van jobbról balra úsztatással, miközben a háttérből halk szinti kiséri, az elektromos zongora balról jön. Az egésznek, ha mesterséges is nagyon nagy tere van, ami néhol visszhangos, ahogy megálmodták. Szintetizált zenén is igen bonyolult teret tudnak varázsolni. Én még a zúzós zenékhez is ajánlanám a jobb minőséget, mert egy torziós gitár is nagyot tud szólni.
Azért vettem TD-t, mert valaki azt mondta akkoriban, hogy a XR120-ban egyáltalán nincs mély.
Ha hallottál már HD zenét akkor tud, hogy miben különbözik, egy MP3-tól. A cikk, még csak körvonalazódik, Én videót is akarok készíteni a szeptikusoknak, és a sok formátum bemutatása miatt lassan megy. A legnagyobb baj, hogy a szerkesztő párezer karakterre van korlátozva. Így lehet hogy több részes lesz, de az még jobban megbonyolítja. Lehet, hogy nem is itt adom ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Revolut
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged