Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Szia, a No Coke közben "megvolt nekem is" a cx55-tel, és (iAudio U3-mal) tényleg jól szól!
És a nyitott-ablakú metrókocsikat továbbra sem szeretem. "Annyira" jól mégsem zár... de minden másban elégedett vagyok vele (korábban is írtam, hogy nem csúcs-kategória, és zene-típustól, meg file-tömörítési minőségtől is eléggé függ, hogy mennyire tetszik a hangzása, mert néha picit "doboz", de alapvetően szvsz jó kis füles azoknak, akik bírják az IEM-eket..)
@MIFtIli: (túl)sok basszus = Koss the Plug (vagy Spark Plug). Annál több mély állítólag semmiben nincs (bár az is igaz, hogy ezzel ellentétben viszont magas: szinte minden másban...)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest