Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
N+1. (vagy N+2...?) Fülhallgatós találkozó
Időpont:
Helyszín:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt tudom, hogy Te egész jól elvagy egy üveg finom sörrel, de előhangulatnak jót tehet egy közös étkezés, az összehozza az embereket
Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
kemcso
Ármester
vicze1 kollégától nálam vannak a következő fülesek kipróbálásra a találkozóra:
Piston Earbud
Piston Colorfull (Műanyag P2)
Piston 3 Dazzle
Piston 3 Youth
Piston Hybrid
VJJB V1Astrotec AX35
Köszi érte
-
addikt
az ötödik után már nem fogom hallani a különbségeket
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
monti0222w
addikt
Pl. én a Tenore-t szívesen meghallgatnám újra, és ha ott lesz, mert hogy kiírva láttam, meg is fogom hallgatni. Elsőre nagyon bejött a hangképe.
-
kemcso
Ármester
Hánykor kezdjünk a Puliban?
-
vicze
félisten
válasz BigBlackDog #2259 üzenetére
Akkor lesz időtök kínaiig végighallgatni mindent.
-
kemcso
Ármester
válasz BigBlackDog #2264 üzenetére
sztem is akkor 14:00-ra mentünk.
-
válasz bucsher #2269 üzenetére
Hát igen... délben harangoznak ebédre
Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
törölt tag
válasz monti0222w #2272 üzenetére
Valami kávézót kellene szerintem akkor találni a Blaha környékén, azok nyitva kell legyenek korábban is. Esetleg Uránia? Vagy a Ferenczieken van a Puskin, ezt a kettőt ismerem.
-
kemcso
Ármester
válasz BigBlackDog #2274 üzenetére
Nem, még nem. Megkérdeznéd? Ha igen, az egyik oldalt foglald is le légyszi
-
kemcso
Ármester
válasz BigBlackDog #2276 üzenetére
Köszi, én ma du tuti nem érek rá erre
-
BigBlackDog
veterán
Beszéltem velük. Még nem egyértelmű a dolog sajnos, meg kell beszélniük azzal a kollégával, aki aznap lesz, hogy be tud-e/akar-e jönni korábban. Volt kérdés, hogy ételrendelés lesz-e (magyarán sokat fogunk-e fogyasztani ), gondolom ettől is függ a dolog. Holnapi-holnaputáni napra megpróbálja kideríteni, hogy részükről megoldható-e a dolog. Szóval nem biztos a siker.
[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
válasz BigBlackDog #2278 üzenetére
Esetleg az Oktogonnál a Starbucks kávézó, van egy kicsi külön terme, kb. 10-12 ember férne be oda, meglehet próbálni?
-
törölt tag
válasz BigBlackDog #2278 üzenetére
Szerintem az étel rendelés azért lényeges, mert akkor a szakácsot is be kellene hívják, míg az italokat egy szál pultos is el meg tudja oldani simán. Szóval szerintem esélyesebb, hogy megkapjuk a helyet, ha nem akarunk ott enni.
Amúgy meg szerintem (csak a kényelem kedvéért) azt is megjátszhatnánk, hogy összedobunk egy kellemesebb borravalót az ügyeletes srácnak/csajnak, hogy ne érezze olyan szarul magát, hogy korábban be kell jönnie. -
kemcso
Ármester
válasz #16820480 #2280 üzenetére
Jelen helyzetben nem tudom melyik lehet a motiváció (szakács<>kevés fogyasztás), mindenesetre ha valami másik helyet kell keresni, akkor olyat, ahol akár enni is lehet (aki nem kínaizik) és nem néznek ki 4-5 órányi ücsörgésnél. És még parkolni is lehet a környéken, a Ferenczieken nem nagyon lehet.
BigBlackDog
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz #16820480 #2280 üzenetére
Igen nem lehet tudni melyiket tekintik jobb szenáriónak. Ha mindenki rendel ételt itelst, stb. lehet úgy gondolják a jelentős bevétel miatt megéri 2 órával korábban bemenni. De általában amit gondolok, és logikusnak tartok az nem szokott bejönni, szóval én feladtam mások gondolatmenetének megértését. Majd kiderül mit mondanak.
(P.H.)
-
addikt
most voltunk a Cech-in nevű helyen, felül van egy rész ahol kb 20 ember simán elfér (nekünk a karácsonyi vacsora volt ott)
https://foursquare.com/v/%C4%8Dech-in/54fb3f7f498e727051f593c3“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Tulku
veterán
Egészen egyszerűen aki jön, annak be kéne dobni mondjuk 2 ezer pénzt...amit természetesen leehet-ihat és biztosítékként felajánlani a helynek (különszoba...stb) így azért könnyebb lenne...nem okoskodásként, csak a közel s távoljövőben...
Persze ez egy procedúra aminek lebonyolítását nem biztos hogy bárki is vállalná (számlaszám, beérkezések figyelése...stb) így lehet ez is halott ötlet...csak gondolkodom...itt semmi nem OFF
-
addikt
én nem vállalom a pénz gyűjtéssel járó felelősséget
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
-
kemcso
Ármester
Van valami előrelépés Puli ügyben? Tolnám körbe megint a hirdetést, de már a végleges helyen kéne és időponttal.
-
addikt
mi az amivel mindenképpen készüljek?
csomagolását vigyem minden terméknek (aminek megtalálom) vagy jó lesz nélküle is?
mennyi és milyen gumiharangot vigyek? mindegyikhez az összeset, ami gyárilag járt hozzá?
szoktatok értékelő lapot csinálni, amin mindenki feljegyezheti a kis saját véleményét, vagy majd mindenki megjegyzi amit hallott?“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
kemcso
Ármester
Szerintem csomagolás nem kell, én nem szoktam vinni. A harangokat igen, de van aki sajáttal készül (vagy fertőtlenítő kendővel).
Asszem az első találkozón volt ilyen értékelőlapos dolog, azóta nem. Olyan sok újdonság az utóbbiakon nem volt, amit ne lehetett volna megjegyezni. Most azért lesz, főleg amiket te hozol(#2290) BigBlackDog
[ Szerkesztve ]
-
addikt
már komolyan elgondolkoztam azon, hogy párat eleve itthon hagyok.
sok olyan van, aminek nincs értelme szerintem meghallgatni, de mindegy, ha már megvettem elviszem őket
a kevesebb néha lehet, hogy több...átlagban mindben lesz 20 óra bejáratás, de ez átlag csak, lehet van olyan (mint a Plextone S50) amiben max. 5 óra van, és addig már nem szándékozom elővenni.
A/B összehasonlításhoz szoktatok Y csatlakozót vinni?
-
kemcso
Ármester
Szerintem ha vannak olyanok, amiket teljesen vacaknak ítélsz vagy van lényegesen jobb a kategóriájában akkor nyugodtan otthon hagyhatod. Azok érdekesek igazán, amik ajánlottak lehetnek vagy lefednek egy olyan szegmenst, amire most nincs.
Én úgy A/B-zek, hogy ki-be teszem egy referenciafülessel egymás után. Elég jól meg lehet már ennyi hallott füles után ítélni. De asszem BigBlackDog-nak van vmi A/B-zője (lehet DAP-hoz)
-
BigBlackDog
veterán
Dec. 29. 14.00 Repülő Puli, konyha felőli asztal sor lefoglalva. Hazaértem, majd írok még bővebben.
-
monti0222w
addikt
válasz BigBlackDog #2295 üzenetére
Köszönjük.
-
BigBlackDog
veterán
válasz BigBlackDog #2295 üzenetére
Szóval, nagy nehezen sikerült elérnem őket telefonon. Mikor említettem, hogy valószínűleg -legalábbis az első két órában nagy eséllyel biztosan- nem lesz ételfogyasztás, csak italfogyasztás, kis megkönnyebbülést hallottam a hangján, utána már gördülékenyebben ment a beszélgetés. Szóval úgy tűnik, hogy a hely rendben van, szerencsére nem kell költöznünk.
-
kemcso
Ármester
válasz BigBlackDog #2297 üzenetére
Szuper, nagyon köszi
-
kemcso
Ármester
válasz BigBlackDog #2299 üzenetére
Szoktunk menni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest