Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
N+1. (vagy N+2...?) Fülhallgatós találkozó
Időpont:
Helyszín:
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
megjött a Seahf F32 nem agybadugós, össze lehet hallgatni a Monk-al, ha lesz valakinek türelme rá
de ahogy a találkozók dinamikáját ismerem, jellemzően a beszélgetés és a drága fülesek hallgatása zajlik majd“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Narakh
senior tag
Én megyek, bár végül csak haszonélvezőként.
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
törölt tag
Eddig akkor 10 embert számoltam, ha nem tévedek
-
bucsher
őstag
Jövök + Piston3
In the pipe - five by five!
-
kemcso
Ármester
Az újaknak, akik még nem voltak ilyen kínais kajáláson: úgy szoktuk, hogy sheratan rendel jó sok féle ételt, amit végigkóstol mindenki és a végén a számlát egyenlően elosztjuk. Így mindenki meg tud kóstolni mindent, éhen nem marad senki
-
törölt tag
Mármint persze nincs diktatúra, nem azért én rendelek, csak ez akkor alakult így, amikor olyan helyen voltunk, ahol külön volt kínai étlap meg külön magyar Meg mert ezeknek az ételeknek a jelentős részét már sokszor próbáltam.
Amúgy foglaltam asztalt, 10 főre, bár úgy néz ki az kevés lesz, ha mindenki jön, viszont ha igaz, akkor boxot kapunk, körasztallal, szóval el fogunk azért férni.
-
Narakh
senior tag
KZ ZS5 lesz netán valakinél?
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
addikt
mikorra megyünk?
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz bucsher #2670 üzenetére
én Csepelről megyek, ki van zárva, hogy hatra oda érek
fél hét és az a leghamarabbami nálam lesz:
- két earbud (Seahf F32, VE Monk)
- két 1BA / 1DD hibrid (Bosshifi B3, PMV A01 mk2)
- sok szilikon bogyó (Spinfit CP-100, Sony EPEX10A, Comply TX400, kínai Comply másolatok, AudioTechnika ER-CK50M SolidBass, JVC EP-FX9M SpiralDot, KZ Spiral 'WideBore', Sennheiser 525784, és a Bosshifi gyári "csöcsös" illesztéke)[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
sanyi32
tag
jövök + RHA CL750+Fiio X5II
-
monti0222w
addikt
Sajna menni nem tudok, meg nincs is most értékelhető fülésem, de várom az Audiófly AF56-t, meg a Fidue-t szeretném megvenni majd, de ezt úgy is tudjátok. Mindenesetre aki tudna beszámolót írni akár itt, akár a füles topicba, megköszőném.
[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
Ott vagytok már?
-
törölt tag
válasz monti0222w #2676 üzenetére
Itt vagyunk, igen. Jöhetsz füles nélkül is nyugodtan.
-
fericske
addikt
Jó volt a tali. Köszi az összejövőknek az összejövést. Örülök, hogy néhányatokkal élőben is találkozhattam.
Tulku U18-a odab@sz. Ez a legjobb kifejezés rá.
Falcon Bosshifi B3-a is nagyon tetszős hangú volt nekem.
Sheratan Tennmak BT fülese (nemtom a modellt) is korrekt cucc az áráért. Ajánlható szerintem. -
kemcso
Ármester
válasz monti0222w #2675 üzenetére
U18-at mindenkinek! És már bocs Tulku, de rohadjon meg az összes befőtted!!!
-
Tulku
veterán
Számomra a legnagyobb élményt az jelentette, amikor zenehallgatás és étkezés közben megjegyeztem, hogy Bodz több armatúrás fülest kíván beszerezni, de próbálom lebeszélni róla...minden kéz megállt, a fülesek kiestek a fülekből és egyszerre fejezte ki mindenki rosszallását ezen cselekedetemmel kapcsolatban:
Miért csinálod ezt?....kérdezték...Engedd hogy vegyen, legalább pár hét múlva lesz eladó több armatúrás füles az avx-en és az aprón olcsón (azt hiszem talán a "féláron" kifejezés is elhangzott)
Nos ilyenkor érzem, hogy nem vagyok egyedül....
-
Bodz
nagyúr
Akkor kezdhettek várakozni, úton a 1120. Forrásnak Acoustic Research UA1 lesz. Imádkozom, hogy jó párost alkossanak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest