Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

X-E5 tulajdonosok olvassák el: [link]
💸Cashback objektívekre : 2026.04.01 - 2026.05.31.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nekem csak akkor nagy az X-T3/4/5, ha tényleg nagyon szűkös a hely amivel gazdálkodhatok. De kirándulásokra, utazásokra is nagyon könnyedén elviszem egy darab objektívvel. Sajnos nagyon megszoktam a kezelőszerveit, minden nagyon kézreáll, váltás a single vagy sorozatfotó módok között, váltás a fénymérési módok között és így tovább sajnos nagyon kényelmes, meg bőven van programozható Fn gomb is. Én innentől csak másodvázként tudok elképzelni bármit, ami ennél kevesebbet ad.
Majd ha már nem lesz ennyire mocsok drága az X100F-től felfelé bármi az már tök jó lenne másodgépnek és szignifikánsan kompaktabb, az X-T50 csak kicsivel kompaktabb, cserébe kezelésben sokkal nagyobb visszalépés, mint méretben.

-
vakablak93
őstag
Fórumtárs feljebb összehasonlította a T5-el is, csak viccből néztem meg, vajon a kistesóhoz képest mekkora.

Egyébként megértelek
, nekem is nagy már az X-T5 (meg az árát is sokallom), miközben fullra elég a kis T50.#39328 Elektrosokk: igen, hamar hegyomlás méretű lesz az egész. Mázlinak érzem hogy, nekem elég a mini croprendszer képminősége, AF teljesítménye.

De persze megértem azokat is akik rámozdulnak a ZF-re, szuper lehet azért az ff mindenképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

X-E5 tulajdonosok olvassák el:

hemaka