Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajlensz
csendes tag
Valakinek van FSP400-60APN tapasztalata Haswell i5-tel? Nálam egy AsRock H97M Pro4-ben van egy i5 4440 és 2x4GB RAM, 1db SATA2 vinyó és 1db 12cm ház venti. Nincs dedikált VGA és semmi egyéb fogyasztó. Rendszeresen, terheléstől függetlenül random újraindul a gép. Próbáltam már mindent, házból kivéve, csak egy USB DVD meghajtóval memtest86, akkor is újraindul. Visszavittem a boltba, ahonnan hívtak, hogy náluk 2 gépben is (Win és Linux) hibátlanul ment hosszabb ideig. Közben kaptam egy régebbi komplett gépet, amiből egy 500W Epsilon átköltözött az enyémbe, azzal hibátlanul megy, este elindított memtest86 reggel még futott, az eltelt időből látszik, hogy nem volt restart. Létezik, hogy nem szereti a H97-et vagy a Haswell-t? Talán ki tudom majd próbálni másik gépben is, de sajnos nincs a közvetlen környezetemben senki, akinel Haswell lenne, nem hogy még H97-tel. Ha beigazolódik, elpasszolnám a 400-ast, felhívva a leendő új tulaj figyelmét, hogy nálam ezt a konfigot nem szerette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
- Garanciális Corsair Sursa RM750 750W 80 PLUS Gold (CP-9020231)
- Corsair Hydro X series XD5 white bontatlan
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest