Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
desertret
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: vajon hogyan lehet 5.1-et csinálni Frugalware alatt?
Már írtam a hivatalos oldalra, ahogy elnéztem nagyon sokan megnézték a kérdésemet, de eddig senki nem tudott válaszolni!
Talán majd itt!
SoundBlaster Live! 24bit 7.1-es hangkeltő, ezzel szeretnék hallgatni zenét/filmet/egyebet, persze 5.1-be. A baj csak annyi, hogy csak a front hangszórók szólnak, az alsamixer megfelelően be van állítva!!!, mielőtt még ilyen tanácsot kapnék, illetve ne írjatok olyan választ, hogy az ALSA honlapján fent van, mert ezt már sokaktól hallottam, de szerintem nekik nem volt még ilyen bajuk.
ha vki tud az légyszi segítsen és lépésről lépésre írja le, hogy hogyan kell megcsinálni!!!
Előre is köszi mindent!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az iPhone 17e hátlapjával MagSafe-et kaphat a 16e is
- Androidos tablet topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Facebook és Messenger
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bluetooth-headsetekről általában
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest