Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
desertret
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: vajon hogyan lehet 5.1-et csinálni Frugalware alatt?
Már írtam a hivatalos oldalra, ahogy elnéztem nagyon sokan megnézték a kérdésemet, de eddig senki nem tudott válaszolni!
Talán majd itt!
SoundBlaster Live! 24bit 7.1-es hangkeltő, ezzel szeretnék hallgatni zenét/filmet/egyebet, persze 5.1-be. A baj csak annyi, hogy csak a front hangszórók szólnak, az alsamixer megfelelően be van állítva!!!, mielőtt még ilyen tanácsot kapnék, illetve ne írjatok olyan választ, hogy az ALSA honlapján fent van, mert ezt már sokaktól hallottam, de szerintem nekik nem volt még ilyen bajuk.
ha vki tud az légyszi segítsen és lépésről lépésre írja le, hogy hogyan kell megcsinálni!!!
Előre is köszi mindent!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs