- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
a 2. resz kicsit gyengebb lett, kar hogy egyaltalan nem szerepelt az 'eredeti' Olivia
viszont megint kezdenek bonyolodni a szalak, birom ahogy manipulaljak a kulcsfigurakat -
Gyufaaa
veterán
Elég érdekes az új évad. Nekem egy kicsit unalmas. Most a másik világnak a szemszögéből is új sztorikkal végig nézzük az egészet
Remélem a második rész már villant valami jobbat.
-
aXXon
őstag
No, megválaszolom, mert mint látom fentebb volt róla szó, de akit frissen érint a probléma, lehet, hogy nem olvassa végig az összes hozzászólást :
a 2010.08.30-án az Rtl Klubbon sugárzott S02E11-es epizódban azért szerepel Charlie Francis ügynök, mert ez az epizód igazából nem a második évadhoz tartozik, hanem egy "elveszett" első évados rész, ami abból kimaradt. Az Államokban nem is a szokott időben vetítették, hogy lineárisan se illeszkedjen a tematikába.
-
aXXon
őstag
Hogy került a mai részbe Charlie Francis ügynök???
-
HAli!
Ti hogy nézitek a sorozatot,mert eddig én a tévében néztem,már amikor tudtam.Csak tuti kimaradt pár rész és fogalmam sincs melyek lehettek
Gondolkozom,hogy megnézem az utolsó részig a gépen,de talán jobb ha fokozatosan nézem.? -
tag
Fringe 3.evad szeptember 23!
24 en mar lehet rola irni itt
[link] -
brownus
veterán
fringe buziknak kötelező: Fringe Glyph Translator
-
tag
nem sikerult tole megszabadulni mert az ucsso 2 reszben is bent van meg karcsi koma,szal nem tom mi lesz ezzel a formaval sztem meg az 5evedban is lesz szerepe
-
PazsitZ
addikt
S2 Spoiler!!!
Azt magyarázza már meg valaki, hogy a 11es részben Charlie Francis miért szerepel, mikor már az első, a másolata pedig a 4. részben meghal?
Most akkor semmi sorrendiség nincs a részek között?
Ez azért elég hanyag, zavaró kavarás szvsz. -
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
na az utobbi par honapban en is vegigzuztam. elotte ketszer mar nekifutottam, de mindketszer feladtam a 8-10. reszek kornyeken, iszonyu idegesito es gagyi volt, de az elso evad masodik felere egesz osszeszedtek magukat, a masodik evad meg kimondottan tetszett, nalam eddig 8/10, es siman mehet feljebb ha nem cseszik el
hal' istennek mar az oreg sem egy idegesito jar-jar fele disney-figura, kezd emberi format olteni a karakterviszont a vegen az olivia-cseret nem egeszen ertem, a megkotozott csajnak nem voros volt a haja? (ami amugy sokkal jobban all neki, mint a copfba fogott szoke, igazi dogos kis bige az oltonyos jegkocka helyett
)
-
-
Gyufaaa
veterán
Van valakinek infőlya a kövi évadról?
-
Motion_Blur
félisten
magyar feliratot tud valaki?
-
tag
Na hat ennyi volt egy idore.
Oliva atfesttte a hajat,mert a masik oliva igy leakasztott egy faszit, hatha neki is sikerul.
A vege nagyon durva volt vissza kellet neznem,hogy mikor tortent a csere.
Akkor a harmadik eved errol fog szolni valoszinu vegig.Az irogepes faszit jol megkenhettek hogy van gyomra ezt elviselni.
-
Apollyon
Korrektor
Konkrétan az X-aktákon nőttem fel, láttam az összes részt, meg is van mind
Tudom hogy nem végig ufos a téma, de az alap fonal az volt. Mint ahogy itt is van alap sztori de nem az összes részben van benne..
"Olivat nem karmolja senki..."
Lehet Te igen, de én nem a hősökért nézem a sorozatot hanem inkább a sztori miatt...
Nekem igazság szerint jobban tetszik ez, hogy nem a karakterek vannak jobban kiemelve hanem a történet. -
-
Apollyon
Korrektor
Az a különbség, hogy az X-akták egy afféle krimi volt minimális sci-fivel ami abban merült ki hogy földönkívüliek körül keringtek a dolgok. Az X-akták egy klasszikus már és szerintem nem akarják lenyomni mert nem sok értelme lenne, másrészt az is egy más mentalitású és témájú cselekményt dolgoz fel.
A Fringe meg lazább, és inkább tudományos szempontból közelíti a dolgot, meg van benne kis emberi történet is, nem úgy mint az X-aktákban ahol nem nagyon mutatták az érzelmeket meg a magánéletet. Továbbá a Fringe nem UFO-kra, hanem a földtől sokkal jobban elszállt és direktebb fantasztikus elemekre épül ellentétben "elődjével".
-
tag
Most neztem meg egy x aktak reszt es hozza kepest a fringe egy delutani matine,(nekem mindig is az volt), gagyi szineszek,CGI mindenek felett.
A zene a szineszek,az operator,es a penz ez tette azza az xakatak ami.
Probal a nyomaba erni vagy felvenni vele a versenyt de ez nem jon neki ossze,a mostni reszben is amikor az uccan neztek a latkepet azon majdnem besirtem mint valami 15eves delutani sorozat.Az xaktakban igazi helyszineken forgattak es szinte midnen reszben voltak normalis szineszek vengszereplonek.Ez a o-liva meg nem tud semmit ugyanugy nez midnen reszben.
A tortenetrol meg annyit,hogy ez a harang vilmos(bell) mar kezd onmaga parodiaja lenni.
Ugyanaz mint culombo felesege. -
Apollyon
Korrektor
"miért kellett ennyire "sietni"."
Szerintem jó volt ez így.. Kell azért a változatosság, néha jól jön egy kis tömény sztori a csepegtetés után. Meg tetszett hogy mivel most úgy alter világ volt, alter színű lett az intro is..
Meg valszeg az is benne van hogy évad vége felé járunk, és a köv után nem lesz egy fél évig semmi, valszeg jó nagy "csattanás" lesz majd a vége, hogy alig bírjam kivárni a köv. évadot, feltéve hogy lesz..
-
Apollyon
Korrektor
Nagyon überkomoly volt a legutóbbi rész
Viszont pár dolgot nem értek....
SPOILER
Walternative most akkor gonosz lenne? A végén ott volt hogy látta azt a papírt vagy mit amin a fia meghalni látszik.. meg elvitt valami cuccot is.. Az mi és mibe való (tudom abba a nagy kütyübe de az mi)? Meg ez a Bell is fura.. Nem ért oda időben... Ehh... Most akkor melyik oldalon áll? Egyáltalán hány Bell van? Mert mindig csak az evilági Bellről van szó, a másikról nem tudni mi lett ha volt egyáltalán...
-
Oliverda
félisten
Egy pár hete megjelent a season 1 OST akit érdekel.
-
Oliverda
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Star Trek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- ASUS routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest