- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Érdekes YouTube videók
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
Nekem a mai napon válaszolt az ügyfélszolgálat, kaptam is jelszó reset linket, be is állítottam minden lehetséges biztonsági dolgot, de a 2 lépcsőssel se enged be, gondolom lejár az idő, csak mert az oldal használhatatlanul lassú nálam tegnap óta.
A supportos amúgy azt írta hogy "karbantartást" végeznek és próbálkozzak másik ip címről, nem értem hogy ha én másik ipről jelentkeznék be akkor nincs karbantartás? Szerencsére visszakaptam a fiókom úgy ahogy.. -
gab1ka
senior tag
Természetesen nem használom már ezt a fiókot fontosabb dolgokhoz jó ideje, forwardolva vannak az ide jövők gmailes fiókra, viszont ez egy saccper ~20 éve létrehozott fiók és azért összegyűlt nem kevés regisztráció ami ide kötődik, ezért nem szüntettem meg, hátha egyszer szükségem lehet egy valamikori jelszóvisszaállításhoz. Miután a rendőrségen megtörtént a feljelentés, amit a freemail kért, különben nem kaptam vissza a jelszavam, azóta pedig nem babráltam, mondván hogy ne zavarjak be a "nyomozásba", természetesen azóta tervben van hogy átfutnék a sok ezer "Kinga lefeküdne veled" szemeten, hátha látom hogy hol melyik oldalon kellene elvégeznem legalább egy mail cserét. Így viszont most megint nem férek hozzá ahh..
-
gab1ka
senior tag
Sziasztok! Én is beleszaladtam a Szaudi feltörésbe még tavaly karácsonykor. Rendőrségi feljelentés, email jelszó reset megvolt, ma reggel ismét a jelszóváltoztatás fogadott, ahogy nézem akkor nem vagyok egyedül ezzel. Még egy ilyen kört nem futnék, aki esetleg kicsit jártasabb tudja mi a teendő? Várjak a freemail ügyfélszolgálatra? Nincs 15 perce hogy kézhez kaptam a nyomozás megszüntetéséről a határozatot..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Profildömpinggel jelentkezik az új GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Logitech szerviz
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest