- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Nekem csak verbatim ujraírhatóm van. 1db volt teljesen szar. Akármit írtam rá akadozott. A többi úgy ahogy megy. Ezek mind 190 megásak. Van 1db 210 megás is, ez szerintem a legjobb. Ez ugrál a leg kavésbé.
A totál szart egy másikkal együtt vettem. Egy dobozból vette ki az eladó (akkor bontotta a dobozt). A másik azóta is működik. (a szar narancssárga színű. hátha számít....) -
jungleb
csendes tag
válasz
Drótszamár #4 üzenetére
kosz, ezt a fem kifeszitest kiprobalom. fejtisztitas mar megtortent. azt lehet tudni, hogy melyik az a bizonyos cd tipus/marka, amelyik neked bevalt? idojaras: esos, havas, nyirkos, paras idoben nekem is tobbet szenved, amit valahol meg tudok erteni, de toleralni mar kevesbe..
-
Drótszamár
őstag
Hát igen... Sajna érdekes állatfaj ez a Beatman2. Nekem is van. Néha megy 3-4 órát akadás nélkül, néha fél percenként akad.
A lencse nem lett koszos?
A kikapcsolósdit nálam is játszotta egy darabig, de mióta az elemtartó fedelén azérintkező fémet jobban kifeszítettem azóta nem csinálja.
SOHA TÖBBET CD-s MP3 LEJÁTSZÓT!!!
szerk: az ujraírható cd-t nekem se szereti. (nem mindegyiket) Hála istennek sikerült egy olyat találnom amit szeret. Most azt használom. Sajna olyan is volt, hogy 2 cd-t vettem, és abból az egyiken folyamatosan akadozott, a másikon viszonylag jól szólt a zene.
Arra is rájöttem, hogy nem szereti a hideget. Nyáron kevesebb a ''paranormális'' jelenség.
[Szerkesztve] -
jungleb
csendes tag
igazad van, magatol jobb mar nem lesz, ezert vittem szervizbe, de nem akarom elhinni, hogy csak a teljes csere lehet megoldas. egyebkent egy kicsit jobban tesztelgettem es kiderult, hogy a sima irhato mp3 cd-kkel nincs gondja, csak az ujrairhatokkal.
mindenesetre optikai lejatszot megegyszer nem vennek, az tuti.
[Szerkesztve] -
Somejko
aktív tag
-
jungleb
csendes tag
ket eves freecom beatman 2 a kovetkezoket produkalja egy ideje:
- nem hajlando sima irhato / ujrairhato mp3 cd-ket olvasni, van amelyiket fel sem ismeri (no disk hibauzenet), van amelyiken ratalal ugyan az elso track-re, de nem birja elkezdeni jatszani (teljesen uj cd-k). ugyanakkor a hozza kapott gyari audio cd-t teljesen siman viszi.
- mielott beszart volna, gyakran aprobb razkodastol is kikapcsolt, vagy bekapcsolaskor nem talalta egybol a cd-t, razkodasmentes hasznalat kozben pedig neha magatol is elveszitette a track-et es szinten kikapcsolt.
garancia mar nincs ra, ahol vettem azt mondtak, hogy ezeket altalaban nem javitjak garanciaban sem, hanem csak cserelik. elvittem egy szervizbe, ahol adtak egy arajanlatot a kozponti panel teljes cserejere, ami gyakorlatilag a keszulek 90%-at kiteszi.. persze javitas arabol siman vehettem volna egy teljesen uj lejatszot is, szoval ezt nem eroltettem..
van valami otletetek? tudtok esetleg olyan szervizt, ahol hajlandok megnezni es nem vagjak ra egybol, hogy csere? aki esetleg alkatreszkent tudna hasznositani az is irhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- gerner1
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel