Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Nekem csak verbatim ujraírhatóm van. 1db volt teljesen szar. Akármit írtam rá akadozott. A többi úgy ahogy megy. Ezek mind 190 megásak. Van 1db 210 megás is, ez szerintem a legjobb. Ez ugrál a leg kavésbé.
A totál szart egy másikkal együtt vettem. Egy dobozból vette ki az eladó (akkor bontotta a dobozt). A másik azóta is működik. (a szar narancssárga színű. hátha számít....) -
jungleb
csendes tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
kosz, ezt a fem kifeszitest kiprobalom. fejtisztitas mar megtortent. azt lehet tudni, hogy melyik az a bizonyos cd tipus/marka, amelyik neked bevalt? idojaras: esos, havas, nyirkos, paras idoben nekem is tobbet szenved, amit valahol meg tudok erteni, de toleralni mar kevesbe..
-
Drótszamár
őstag
Hát igen... Sajna érdekes állatfaj ez a Beatman2. Nekem is van. Néha megy 3-4 órát akadás nélkül, néha fél percenként akad.
A lencse nem lett koszos?
A kikapcsolósdit nálam is játszotta egy darabig, de mióta az elemtartó fedelén azérintkező fémet jobban kifeszítettem azóta nem csinálja.
SOHA TÖBBET CD-s MP3 LEJÁTSZÓT!!!
szerk: az ujraírható cd-t nekem se szereti. (nem mindegyiket) Hála istennek sikerült egy olyat találnom amit szeret. Most azt használom. Sajna olyan is volt, hogy 2 cd-t vettem, és abból az egyiken folyamatosan akadozott, a másikon viszonylag jól szólt a zene.
Arra is rájöttem, hogy nem szereti a hideget. Nyáron kevesebb a ''paranormális'' jelenség.
[Szerkesztve] -
jungleb
csendes tag
igazad van, magatol jobb mar nem lesz, ezert vittem szervizbe, de nem akarom elhinni, hogy csak a teljes csere lehet megoldas. egyebkent egy kicsit jobban tesztelgettem es kiderult, hogy a sima irhato mp3 cd-kkel nincs gondja, csak az ujrairhatokkal.
mindenesetre optikai lejatszot megegyszer nem vennek, az tuti.
[Szerkesztve] -
Somejko
aktív tag
-
jungleb
csendes tag
ket eves freecom beatman 2 a kovetkezoket produkalja egy ideje:
- nem hajlando sima irhato / ujrairhato mp3 cd-ket olvasni, van amelyiket fel sem ismeri (no disk hibauzenet), van amelyiken ratalal ugyan az elso track-re, de nem birja elkezdeni jatszani (teljesen uj cd-k). ugyanakkor a hozza kapott gyari audio cd-t teljesen siman viszi.
- mielott beszart volna, gyakran aprobb razkodastol is kikapcsolt, vagy bekapcsolaskor nem talalta egybol a cd-t, razkodasmentes hasznalat kozben pedig neha magatol is elveszitette a track-et es szinten kikapcsolt.
garancia mar nincs ra, ahol vettem azt mondtak, hogy ezeket altalaban nem javitjak garanciaban sem, hanem csak cserelik. elvittem egy szervizbe, ahol adtak egy arajanlatot a kozponti panel teljes cserejere, ami gyakorlatilag a keszulek 90%-at kiteszi.. persze javitas arabol siman vehettem volna egy teljesen uj lejatszot is, szoval ezt nem eroltettem..
van valami otletetek? tudtok esetleg olyan szervizt, ahol hajlandok megnezni es nem vagjak ra egybol, hogy csere? aki esetleg alkatreszkent tudna hasznositani az is irhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest