Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Igen emiatt néha "bánom" hogy nem R3 lett, de ha egyszer ez tetszett
Gondolkodom utólagos szigetelésen, már rögtön az elején gondoltam rá, csak drága mulatság - pont amiket Recon is linkelt 
Ennyi pénzért előbb elkezdek barkácsolni igényesen, hátha meg tudom oldani. A HDD-k zúgása így 2 nap távlatából nem múlt el, talán egy kicsit jobb csak. A ház sosincs mozgatva, de nem akarok rá ilyen szempontból "vigyázni", azt akarom, hogy masszív és mindig mobil legyen. Szerintem a következő lépés a gumibakok filcre cserélése lesz, meg úgy alleszusammen a kísérletezés.
Illetőleg februárban szeretnék egy új CPU hűtőt, és valami extrém halk ventit, egy 8 és egy 14 centiset. Ha ezek meglesznek, és a búgást megoldom, akkor a vízhűtést csókoltatom

ui.:
Recon, akkor vagy nem vagyunk érzékenyek ugyanúgy, vagy az XL-hez jobb ventik vannak, mert ezektől megőrülök
Persze teljesen leszabályozva csend van, de akkor a légszállítás is zéró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Automata kávégépek
- Linux Mint
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gondolkodom utólagos szigetelésen, már rögtön az elején gondoltam rá, csak drága mulatság - pont amiket Recon is linkelt 
Persze teljesen leszabályozva csend van, de akkor a légszállítás is zéró.