Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Nekem egy 7200es Seagate 250GB és egy 5400es Hitachi 1TB van, szóval még az összerezonálás se hiszem, hogy megvan. Áh, nem tudom hogy legyek okos. Őszintén szólva ez már tényleg halk gép, de a közelség miatt érzem ilyennek, ennél már csak közel hangtalan géppel lennék beljebb

mod: De azt ki merem jelenteni, hogy a gyári ventik szarok...
egoistus:
Nekem a csavarozgatás és pakolgatás sajna nem oldotta meg
A régi házam is alsótápos volt amúgy, ott azért 1-2-3 havonta sok port szedtem le az aljáról, már egész kifejlett cicákat, de az Arc az asztalon van, itt nem sok port szed össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Be Quiet Pure Power 11 CM - 500W - BN297 + Garancia 2026.04.15-ig
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A régi házam is alsótápos volt amúgy, ott azért 1-2-3 havonta sok port szedtem le az aljáról, már egész kifejlett cicákat, de az Arc az asztalon van, itt nem sok port szed össze.