Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
ipavlidu! #1149 üzenetére
tegyél bele még sajtot (létezik sokféle, de lehet helyette/mellette mondjuk juhtúrót is), meg valami zöldet, amit találsz (mondjuk uborka - savanyú vagy kígyó - , paprika, stb.) szerintem ezektől még nem ázik el. A paradicsomtól már igen.
Vagy olajbogyó ha van, az felszeletelve sem rontja el. Retek még nemigen terem, így azt hiába is ajánlanámCalzonét már sokszor ettem pizzériában, kíváncsi vagyok a te receptedre is
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ipavlidu! #1045 üzenetére
a körözöttben az a jó, hogy az alap után szinte bármi mehet bele, csak jobbá teszi. tejfö, túró, esetleg kevés só, fűszerek, zöldségek, reszelt sajt, sőt, meg merem kockáztatni, esetleg gyümölcsök is (persze nem akármilyen, de pl. almával el tudom képzelni). innentől kezdve tényleg a fantáziádra van bízva.
-
-
brownus
veterán
válasz
ipavlidu! #1032 üzenetére
pl. pirítsd meg a kenyér szeletet, és tegyél rá ilyen mixet:
- 2-3 sárgarépát reszelj le,
- adj hozzá 2-3 összekockázott/vágott paradicsomot
- 1-2 kanál oliva olajt
- 1-2 girizd fokhagymát, egy kicsi só és bors
finomabb ha áll a hűtőben egy napot, (össze is rázhatod), én imádom.
tehetsz rá egy kis sajtot is. basszus, összefutott a nyál a számban, éhes vagyokilyet meg csinálok este én is
vagy ilyet:
- 1 avokádóból kiszeded a belső részét, ha érett (de nem túl érett) akkor kiskanállal kilehet szedni. na, találtam egy linket, de mi nem teszünk hozzá tabascót, és v.hagyma helyett kis fokhagymát. úgy jobban szeressükezt találtam még:
[I]Avokádó krém
Hozzávalók:
1 kis avokádó áttörve
1 teáskanál citromlé
1/2 fokhagymagerezd áttörve
1 evőkanál mogyoróhagyma áttörve - mi nem
1 evőkanál apróra vágott friss petrezselyem -mi nem
csipet chilli -mi ezt sem - sóA hozzávalókat egy edényben összekeverjük. Fedjük be, hűtsük le. Legjobb ha 8 órán belül felhasználjuk. forrás[/I]
1034#-re
onnan látszik, hogy abból elég két szeletnem kell megenned a fél puhafos fehér kenyeret... meg barna a színe
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest