Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Ance

őstag

válasz krizmo_ #7615 üzenetére

Közben én is nekiálltam sokáig tartó dolognak. Mikor anno elkezdtem főzőcskézni a legfőbb támaszom ez a blog volt, amit linkelek. Sok dolgot tanultam és mai napig sok receptjét használom. Kezdőknek sokat segítenek a képsorok. A feleségem kedvenc sütije az almás pite és igen sokféleképpen készítem. Nekem a mai napig ez a kedvencem a sokféle változat közül. Szöszmötölős, mint a rétes nyújtás, de szerintem megéri az élmény miatt. Szóval: almás pite, ahogy azt kell :)

Persze a cím nem feltétlenül igaz, mindenki számára. Nekem az. Jó sokáig tart összevagdosni így az almát, egy nagyon éles késsel szerintem gyorsabb. Teljesen más élményt adnak az almalapkák evés közben. A tészta pedig brutál jó. Én a fele liszt/rétesliszt változatot készítem. Egyébként édes almával szeretem, most le volt árazva a Crimson Snow a Lidlben, ami legalább jó nagy is, így gyorsabb kicsit a meló. Azért tejszínhab nélkül is tökéletes. Meg kell várni míg langyosra hűl a vágás előtt, addigra összeáll.

Új hozzászólás Aktív témák