Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
Köszönöm a választ!
Nekem papírvékonyságú edényeknél sem volt soha bajom az egyenetlen hőleadással. Mondjuk mindig odafigyelek, hogy középre tegyem az edényt. Meg, ha jól tudom, akkor a vastagabb aljú edényekkel el lehet érni ugyanezt.
Amit eddig olvastam az öntöttvasról, ott a tapadásmentességet és az 'örök életet' emelték ki. Igazából ez a két rész érdekelt engem benne.#6197kmarci25 Köszönöm a tanácsod!
Még a végén kiderül, hogy nem volt hülyeség az eddigi módszerem, hogy olcsót vettem, aztán eldobáltam őket. Habár nem bánnám, ha egy kicsit takarékosabb megoldást találnék erre, egy hosszabb élettartalmú serpenyő személyében.
-
kmarci25
veterán
Igen, az egyenletes hőleadás a legnagyobb előnye, ezért szerintem tojásrántottához teljesen felesleges. Értem AssAssyn problémáját, de szerintem jobban jár továbbra is az egyszerű serpenyőkkel, mint hogy vegyen öntöttvasat, 20 ezer pluszért. Ez az ágyúval verébre esete...
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mikrotik routerek
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest