Hirdetés
- joghurt: frenda dsttöytoi
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
perempe #4244 üzenetére
Én úgy szoktam a puliszkát készíteni, hogy megfőzöm, majd egy formába öntöm, (hosszúkás kenyér sütőformába), majd amikor megdermedt felszeletelem és forró vajon megpirítom mindkét oldalát, és lekvárral tálalom.
(A kukoricadarát tejjel felfőzöm, reszelek bele egy kis citromhéjat, valamint vanília kerül még bele, és egy pici cukor, majd a végén egy kis vajat keverek el benne. )
Ebben a formábban desszertnek nagyon finom.Egyébként, szerintem annyira Erdélyi étel ez, mint magyar, számomra olyan nagy különbség nincs a 2 konyha között, inkább csak van némi apróság, ami eltér.
Szerk.:
Mondjuk a zakuszkát és a padlizsánkrémet nem ismertem korábban, párom mamája készített sokat, aki még mindig ott él.
Csinált olyan zakuszkát is amibe tett "paszulyt" is. (Így hívja a babot).
Új hozzászólás Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Mesterséges intelligencia topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- ASUS notebook topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest