Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
+3075: a tésztához 4 tojást 30 dkg vaníliás (por)cukorral simára keverünk, hozzáadunk lassan 30 dkg lisztet és ezzel is simára keverjük (én kristálycukorral készítettem és párszor átkevertem-állni hagytam, hogy tökéletesen feloldódjon a cukor) tepsibe először kiskanállal raktam halmokat, de nagyra nőttek a korongok, most már a sütikinyomóval szó szerint csak 1-1 pöttyöt rakok sütőpapírra 200 fokon légkeveréssel kb 8-10 perc kell neki
a krém: 2 tojást 15 dkg cukorral habosra keverünk... hozzáadunk lassan 1 dl tejet és 1 kanál lisztet, majd ezt lassan sűrűre főzzük... tetszés szerint kakaót adunk hozzá, és ha kihűlt, 15 dkg vajat keverünk bele... (lehet ezt variálni összevissza: nővérem pl gesztenyemasszát szokott bele tenni én meg múltkor cukor helyett juharsziruppal édesítettem, mert nem figyeltem hogy kevés itthon a cukor )
a süti először kemény, kell neki zárt dobozban 1-2 nap hogy igazán puha legyen... szerintem babapiskótát is lehetne vele helyettesíteni tiramisuban, úgy biztos gyorsabban puhulna a kávétól meg a krémtől nem próbáltam még
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest