Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Ahhh, a Bertolli szószok nagyon jók! Mondjuk a tasakos kiadásaik nem annyira, de az üvegesek nagyon ízletesek...
Sima paradicsom szószhoz (és bolognaihoz is) én általában passzírozott paradicsomot szoktam használni (néha csak sima hámozottat) ha nem sima paradicsomból csinálom. Valahogy a sűrített paradicsom nekem már túl tömény.Vissza a fejlődő szervezetes témához : mondjuk lehet hogy azért nem eszik annyit mert lány. Annak ellenére hogy mennyit ettem kiskoromban végig vékony gyerek voltam (mondjuk tényleg sokat mozogtam, kb. minden szünetben rohangálás, otthon is rohangálás, a játszótéren foci állandóan + rohangálás, bicajozás (mikor elköltöztünk kertes házba napi 20 km simán megvolt), csak olyan 10 éve (15 évesen) kezdtem el behízni... Azóta viszont nagyjából tartom a 80-85kg-ot. 179 cm-hez ez sok?
A polipos témához : egyszer ettem Görögországban grillezett polipot az egyik étteremben... Hát a mai napig összefut a nyál a számban annyira jó volt.
-
RedWing
aktív tag
Párom egyébként szereti ezeket a Knorr porokat is, mindig csinál magának belőle kajákat, sőt ezt jobb szereti, mint amikor csinálok pl. rendes bolognait igazi paradicsomból meg fűszerekkel.. Én általában csak tisztes távolból nézem ilyenkor a falatozást..
Nálunk pont fordítva van!
Egyébként pedig:
Gombás-tejszines hal:
Hozzávalók:
-70-80 dkg lehetőleg szálkamentes halfilé
-1 mokkáskanál csemege pirospaprika
-3 evőkanál liszt
-1 közepes vöröshagyma
-10 dkg vaj
-20-25 dkg csipkegomba ( de lehet más is)
-1 dl tej
-2 dl főzőtejszin
- egy kupica konyak ( ez bolonditja meg)
-só
-őrölt fekete borsElkészítés:
A halat kisebb szeletekre vágjuk, majd a pirospaprikával fűszerezett 2 evőkanáknyi lisztben megforgatjuk.A hagymát megtisztitjuk, lereszeljük vagy finomra vágjuk, és a vajjal eggyüt egy mikrohullámot álló edénybetesszük és 600 vattal 2 percig pároljuk. a gombát megtisztitjuk, cikkekre vágjuk, a hagymára dobjuk.Lefedve, változatlan teljesitménnyel 3percig pároljuk.A tejet , a maradék 1 kanálnyi liszttel, sóval, borssal, a tejszinnel mixerbe töltjük és kicsit pépesitjük.Adagonként a gombára öntjük úgy, hogy közben a halat is belerétegezzük. Lefedve, 600 vattal 15 percig pároljuk. Közben egyszer-kétszer a halat óvatosan "emelgetve" megkeverjük, vigyázva hogy ne törjön!! 5 percnyi pihentetés után tálaljuk.Párolt rizs illik köretnek hozzá!
Jó étvágyat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- Béta iOS-t használók topikja
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bosch MC812M844 MultiTalent 8
- Rockrider AM50s enduro 27,5 - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- ÚJ Cascade Bora 2.5kW és 3.4kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- Herman Miller Aeron Remastered C, teljesen felszerelt modell
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest