Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óraátállítás 2024 ősz
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz inf3rno #3051 üzenetére
A tésztát sütőpapírral együtt tedd a jénaiba, úgy nem ragad le. A teljes kiőrlésű kenyerek ilyenek: tömörek, savanykásak, és kevésbé emelkednek, ez egy ilyen műfaj. Viszont jobb az emésztésnek. A fehér kenyér meg gyönyörűen emelkedik, szép a bélzete, viszont az emésztésnek kevésbé jó. Én általában 10-20% teljes kiőrlésű lisztet használok, mellette szoktam egy kevés (5-10%) őrölt árpamalátát is tenni.
A kenyérsütőgépet sokan használják csak dagasztásra és/vagy kelesztésre, aztán sütőben sütik.
Igen, az első negyedóra-20 percben kell a magas hőfok és a gőz a sütésnél. A magas hőfok miatt kitágul a tésztába rekedt levegő, így megemelkedik. A gőz pedig azért kell, hogy ne keményedjen meg túl korán a héj, és tudjon növekedni. Ha nincs elég gőz, akkor szokott alul-oldalt kirepedni, vagy közvetlenül a héj alatt lesznek nagy lukak."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
- Indonézia betiltotta az iPhone 16-ot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Androidos fejegységek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Érdekes szettel dolgozik az Oppo A3x
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest