Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz solena #3042 üzenetére

    Én is próbáltam már jénaiban, nem lett rossz a benne készült kenyér, de az a bajom vele, hogy mindig odaragad, és kínszenvedés leszedni. Kikenni meg nem akarom az oldalát, zsírmentes diétán vagyok. A szilikon forma volt a következő, azzal meg az volt a bajom, hogy nem lehet lefedni, és nagyon kiszárad, de legalább nem ragadt le. Sütőben sütésnél azt vettem észre, hogy legalább az első negyed órában érdemes max hőfokon sütni, mert akkor fog felfújódni. Utána talán jobb visszavenni a hőt, hogy szépen átsüljön, ne égjen meg nagyon. Mióta a gép van nem fejlesztettem tovább a technikát.

    Szoktam pizzát is ugyanilyen liszt+víz+só+élesztő jellegű tésztával. A vékonyat szeretem:

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák