Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy92
aktív tag
válasz forras2 #10975 üzenetére
Szia! Én is arra tippeltem volna, hogy túl meleg a tej, nem csak langyos, de írtad, hogy erre figyeltél.
Maga az élesztő felfut? Mikor bekevered a langyos cukros tejbe, akkor haggyad egy 15 percig békén és fel kell futnia, ilyen habossá válik a teteteje.
Csak ezután öntsd a liszthez. Ha nem fut fel, akkor lehet döglött az élesztő."never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazdák
Aktív témák
Új prémium hirdetések
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest