Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Szandra_
friss újonc
Szia, azóta már biztos megtanultál fotózni, de talán mást is érdekelhet.
Én jártam már jó pár tanfolyamon, workshopon, de a legjobban eddig ők jöttek be: www.fotosworkshopok.hu
Tök normálisak, kedvesek és itt tényleg lehet fotózni. Sokan az OKJ-s tanfolyamról járnak ide, mert itt tényleg lehet gyakorolni, nem úgy mint sok más helyen, ahol beállítják a szettet aztán mindenkinek lesz egy csomó ugyanolyan fotója... viccc... -
csiga997
őstag
Ez lehet, de ez a fickó nem pécsett fotózott és még ott se próbálta, ahol lehetett volna.
Amúgy pedig a magas plafon és a sötét rács ellen is van megoldás, úgyismint diffúzor, terelőlap, estébé.
Lásd pl itt: Bővebben: link vagy itt Bővebben: link
És még az se lehet, hogy nincs pénze rá, mert egy kisollóval kivágott fehér kartonlap hajgumival a vakura fogatva, vagy egy mosószeres flakon levágott alja is ugyanúgy megfelel.
Legfeljebb nem tűnik annyira P-r-o-f-i-n-a-k
ps: Ez a kedvencem különben: Bővebben: link Ahogy ül ott a mosolygó vőlegény, diszkrét pinát formázó kis kezét az ágyékánál nyugtatva... -
j.bravo
addikt
Itt esetleg...?
Bővebben: link -
atus
senior tag
Ahol én fotóztam esküvőt, ott nem igazán lehetett indirektbe, mert olyan magasan volt a plafon. Az itteni pécsi házasságkötő teremben pedig sötét rács van a plafonon, ott se lehet. Szóval messze nem ilyen egyértelmű. Annak ellenére, hogy szerintem elég gáz képei vannak, tény, hogy kiexponálta őket. De a vakufény és a tehetség sajnos nem járt együtt.
-
ithomas
őstag
Már annyit beszéltetek róla ,hogy gondoltam utánanézek....
orbano
félisten
Kicsit elavultak a linkek
Erről tudtok valamit? Bővebben: link -
csiga997
őstag
Nos, ''bárki'' ugyanezeket készítette volna, valóban.
Hanem, itt most a ''tökéletes exponálásról'' és a ''vakuzás megtanulásáról'' volt szó. Ez a fickó azonban se az egyiket, se a másikat nem tudja. Pl. indirekt vakuzásról felteszem még soha nem hallott..
Persze, aki tudja, csinálja... ugye.. -
lesaux
veterán
Tényleg nem lenne butaság egy fotóstanfolyam. Lehetőleg olyan, ami nem szeptember 5-én indul, és még csak nem is 2005. március 23-án.
-
bebean
aktív tag
- ASA Studio - Bővebben: link
- nikon D70 -
csiga997
őstag
Ha az a célod, hogy tökéletesen ki tudj exponálni egy képet, és emiatt megtanulj vakuzni akkor oké
Ezt most komolyan mondod??
Bővebben: linkBővebben: linkBővebben: linkBővebben: link -
-
orbano
félisten
egyet találtam, de nem tudom milyen lehet. Ez 24k: Bővebben: link
-
zsiga667
addikt
Tessék.
Bővebben: link
orbano
félisten
tanfolyamot akarok!
-
orbano
félisten
válasz
parandroid #6 üzenetére
Köszi!
De azért tanfolyamra is várok tippeket, főleg a Kedvesem miatt, meg kettőnk miatt is, de ez már magánjellegú problémaa lényeg hogy jól jönne egy ilyen tanfolyás...
-
parandroid
félisten
Érdemes ezt az oldalt látogatni: Bővebben: link, a fórumaik is nagyon jók és általában segítőkészen állnak hozzá a segítségkéréshez, és véleményezik a feltöltött képeket. Az más kérdés, hogy ha túl sok ember ad tanácsot, az általában meglehetősen ellentmondásos (lásd Prohardver!), de tanulni nyilván lehet belőle.
Szerk: van könyvajánlójuk is: Bővebben: link
p
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
válasz
parandroid #3 üzenetére
köszi, kedvesemnek úgyis névnapja van!!!!! rohanok is könyvesboltba
-
orbano
félisten
tanfolyamnak van annyi előnye, hogy fényképeztetnek veled, kipróbáltatják a technikákat és kijavítják a hibáidat. Kapsz visszajelzést, meg ilyenek. A heti 1 alkalomnál úgysem lenne többre időm a suli + meló mellett, így legalább rá is ''kényszerülök'' hogy fotózzak, nem halasztom el a ''nem érek rá'' kifogással stb...
De azért köszi az infót, körülnézek neten is... -
Flashy
veterán
szerintem bőven megteszi az is ha neten utánaolvasol pár dolognak, egy kezdő tanfolyam anyagát bőven el lehet sajátítani netről és nem kell a jövő alkalomig várni hogy megtudd ami érdekel hanem 1 délután végigolvasol több tanfolyamnyit is.
van egy ''Tanuljunk (digitálisan) fotózni'' topik, érdemes belenézni, gépvásárlásra is vannak ''Milyen fényképezőt'' topikok. -
orbano
félisten
Sziasztok!
Kedvesem és jómagam is el szeretnénk kezdeni hobbi szinten fotózni. Úgy gondoltuk, a legjobb, ha beiratkozunk valami tanfolyamra. De csak így látatlanban nem akarok elkezdeni keresgélni, inkább szakértőkvéleményét szeretném kérdezni ezügyben.
Esetleg gépvásárlási tippeket is szívesen fogadok (digi gépek érdekelnek).
A segítséget előre is köszönöm!
Aktív témák
- Politika
- Hardcore café
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Automata kávégépek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest