Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
kmóricka #48736 üzenetére
Szvsz nem gáz. Picit torzít talán itt-ott. Manuálban nyilván jobbakat lehet vele nyomni. A képfeldolgozás tipik Lenovo. Szerintem a kontraszt is ok, a 2.-on minden megfelelően látszik árnyékban és fényben is egyaránt. Az tény, hogy valamelyest lehetne részletgazdagabb. Bár, az ára sem 180e+
Majdnem vettem egy ilyen készüléket. Maradt a htc -
umfrider
senior tag
Közelebbi témáknál nekem a G5 tetszik jobban, összességében nem tudnék dönteni a kettő közt. Ezen fotók alapján az S6-nak szvsz jobb a kamerája, mint a 7-esnek.
Szerintem a 'sárgásítás' nem életszerűtlen. A Samut gondolom inkább fakónak. A Gellérthegyről való kilátáson a világos homlokzatok pedig cseppet kiégtek. -
umfrider
senior tag
Esetleg van valaki szegedi? Vaaaagy pécsi?
-
umfrider
senior tag
válasz
Aryon87 #48343 üzenetére
Próbálkozz az álvánnyal. Egy beállítást pedig fotózz le 40x
Automata, automata szinte minden beállításának lehetőségei, manuális, manuális szinte minden beállításának lehetőségei, azonos beállítások esetén máshova fókuszálj ( amennyiben automatáról beszélünk )...
Szerintem ne a 'szép' témát keresd egyenlőre ( nekem spec nem sok érzékem van a témataláláshoz ), hanem a képek minősége legyen a cél! -
umfrider
senior tag
M9
-
-
umfrider
senior tag
válasz
bebolint98 #47835 üzenetére
Azt nem mondhatnám, hogy nem mos...
-
umfrider
senior tag
válasz
monroe8609 #47720 üzenetére
A makrótok pedig jó szokott lenni
-
umfrider
senior tag
-
umfrider
senior tag
A 2. mondjuk nem az igazi, többet csináltam, de nem tudtam kiválasztani melyik a legjobb. Az egyik ezért, a másik azért.
M9
[ Módosította: BigBlackDog ]
-
umfrider
senior tag
válasz
ToniSoprano #47428 üzenetére
Ez milyen telefon?
(#47425) leslien
A 2. fotón hol a fókuszpont? -
umfrider
senior tag
válasz
nünüke1975 #47423 üzenetére
Bocs! Nem rossz!
Ellenben jó kép -
umfrider
senior tag
válasz
nünüke1975 #47420 üzenetére
Nem fing!
-
umfrider
senior tag
Hu, nagyon elmentünk OFF-ba.
Látom, igazad van.Mondjuk az 'önként' nálam azt jelenti, hogy beviszem a hibás terméket, majd erre önként azt válaszolja, hogy megjavítják, mivel hibás. Önként akkor tudja felajánlani ezt, ha megmutattam neki a hibát.
Tehát, ha nem hibás valami, vagy nem garanciális a hiba, akkor annak érvényesítése már nem önkéntesen felajánlott. Hiszen a pressziómra egyezik bele a kereskedő.
( szvsz ) -
umfrider
senior tag
Fogy. Véd. Én úgy tudom, hogy garanciális időn belüli meghibásodás esetén az eredeti termékkel megyeggyező kategóriájú csere-készüléket kötelesek biztosítani.
Edigitalnál pl peh, mert nem ők a szervíz, csak forgalmazó, mint kiközvetítő szerv.
De bocs, ha nem. Utána fogok nézni.Ez azonban biztos:
A javítások ( változó időtartam ) esetén pedig törekedniük kell a 15, illetve 30 napos határidőre. A 30. nap leteltével pedig a fogyasztó kérheti a termék vételárának jóváírását, amennyiben a készülék nem készült el. -
umfrider
senior tag
válasz
maximilian4 #44116 üzenetére
Kicsit zajos, de jó!
( na majd én is csinálok egyet ebből a perspektívábol )
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Gran Turismo
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Motoros topic
- Autós topik
- Formula-1
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia