Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz mark83bp #540 üzenetére
jó kis összehasonlitás..nekem tetszik
ilyen jöhet még
[Szerkesztve]Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz mark83bp #627 üzenetére
Szerintem ezzen tök felesleges vitatkozni..kivülállók mint pl én valóban azt mondjuk ami van de amikor valaki felrak egy képet amit saját telóval csinált gy is elfogult lessz...azért nem rakok fel én se
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
AS
félisten
válasz mark83bp #807 üzenetére
Igen Sharp 903 is kira!
Hiába abba is 3.2 megapixels CCD optika van.
Hiába mondják hogy nem számit, CCD igenis jobb, igaz csak nagyobb telokban van. mint pl p850 903,
Sharp 906 rol még nem halotam. még pletykát sem.
Azért 904 VGA kijelzöjét megnéznémNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
mark83bp
tag
válasz mark83bp #864 üzenetére
kissé link voltam..szoval egyik csak 1 megapixeles..és amugy mind közepes minőségü..igy csak feleakkorák..ez van ha valaki 3 filmet hurcol a mobilján..
Ericsson A2628 - Nokia 3310 - Nokia 3510i - Sharp GX-20 - Sharp GX-25 - Sharp GX-30i - SonyEricsson S700 - SonyEricsson K750i - Nokia 8910i - SHARP v903 - Nokia N95 - Nokia 8800 - Samsung G800
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest