- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
-
-
-
Drakmusz
addikt
válasz
zazenke #119902 üzenetére
Túl sok jelentőséget tulajdonítasz ezeknek a dolgoknak.
A számháború önmagában még semmit nem jelent, pusztán ettől nem fogsz jobbakat fotózni.
Az egész olyan mint az ide belinkelt összehasonlító YouTube videók, valós körülmények között néha teljesen más eredmények születnek. -
válasz
zazenke #119583 üzenetére
Ettől függetlenül nagyon erősnek érzem a Vivot fotóban, nem biztos hogy szerkesztett képeket használt, de mikor nem kapott teszt telót, kiborult rendesen.
S24Ultra nem a legjobb kamerás telefon ez tény, de nem is olyan rossz mint sokan előadják.
Legnagyobb gyengéje, hogy gyorsan mozgó dolgokkal gyengébb fényviszonyok között, nem tud mit kezdeni sajnos.
Az álltalános minősége már nem olyan rossz, jobb szerintem mint az elődje.
Minőségi gondokat én is láttam a topikjában, figyelhetne jobban is a Samsung, de ez most ilyen, ha keresed a hibát, akkor valószínűleg meg is találod.
Hogy melyik éri meg jobban, hát a Samsung egy brutál erős csomagot kínál mindent összevetve.
Van 2 zoom kamerája is, még ha a 3x nem is olyan nagy sztár, de a semminél sokkal jobb.
Ha kell az Spen, Dex, AI, akkor nincs kérdés, de maga az oneui is nagyon jó szerintem.
Vivo mellett a fotós általános minőség szól, na meg nem jön veled szembe az tuti. -
-
-
-
válasz
zazenke #118613 üzenetére
Nem gyenge persze, de ha azt nézed hogy jelenleg hardveresen ez a telefon az abszolúte topp topp, akkor el is várható hogy jó legyen.
Na meg nem valami olcsó, ahogy írtad is, és azért vannak még így is kompromisszumok.
Pl A rövidebb külföldi garancia, vagy hogy csak félig Magyar morelocallal, androidauto nem megy.
Ha mindenképp egy s24 ultrához kéne hasonlítani, akkor ott van még pluszban s pen is, ha az fontos valakinek, akkor eleve kilőve minden más.
Nyilván van az érmének másik oldala is, és vannak egyéni preferenciák, nem vagyunk egyformák.
Mindenkinek más a fontosabb egy mobilban, de egyenlőre az alapján amit láttam a 2 telefontól, én az x7 ultrát választanám minden hátrányával együtt is.
Persze jó lenne még pár s24 ultra épet látni, de nem záporoznak egyenlőre a képek vele, pedig minden évben rogyásig volt már ilyenkor a topik vele.
Mondjuk abban én is részt vettem -
válasz
zazenke #118606 üzenetére
A 6x zoomot hasonlították össze, ami a 12 ben szenzor zoom csak, az x7 ultra pedig egy imx858 optikai zoomot használ.
Nyilván jobb az x7 ultra (minden porcikájában), de annyira nem rossz a 12, pedig csak szenzor zoomot használ.Gyenge fényben pedig annyira jó a 6x zoom, hogy még a pixel ellen is simán megálja a helyét, de még talán jobb is. [link] Köszönhetően 1/2"es szenzornak és 64mp-es felbontásnak.
6x felett egyre gatyább a minőség, egy s24 ultra szerintem megverné már 10x ben is.
De látni kéne egymás mellett, amit én már nem fogok tudni tesztelni.Egyébként hogy ilyen jól működik a nagy felbontás és nagy szenzor, kíváncsi vagyok az új honor magic 6 pro mennyire tudja kihasználni az 1/1.49" méretű 180mp-es zoom kameráját.
2.5x zoomról indít, ami szerintem kevés, de ha hozna egy nagyon jó szintet 5x -íg az már elég sok mindenkinek elég lenne. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest