Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
válasz
MR007RM #22395 üzenetére
Mivel a te képeidre reagáltam, azért nem is olvastam vissza. Te keverted ide a "mesterek, mesterének" a képeit, amiről én egy szót sem ejtettem. Arra reflektáltam, hogy a 808 al, állványról, a tieidnél sokkalta jobb képeket is lehet csinálni, egy szót nem ejtettem a 920-ról. Ennyit a trollkodásról.
Lőj már nekem egy sokkal jobb, és részletgazdagabb képet akkora távolságból, annyira "zajos" témára, olyan fényviszonyok között. Ha megvan küld el, és megkövetem magamat, megígérem. Aki már próbált ilyen témát fotózni, ilyen körülmények között PV-vel, tudja, hogy nem olyan egyszerű az, mint ahogy azt hiszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Galaxy s22 8/128 eladó
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Desert Titán - - Apple Garancia
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME B550M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Zalman S5 RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest