Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csaba1203
addikt
LG G4
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Megneztem gepen. Tenyleg olyan hatasa van. Ami kulon tetszik, hogy nem esett zavarban, ez a hatteren is jol latszik.
Psajti: koszi
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
gerner1
nagyúr
válasz ToniSoprano #62867 üzenetére
Ja ... Svájc (Genf).
-
taptaq
aktív tag
Kösz srácok a Like-ot !
Samsung A54, CASIO 1500WH
-
Aryon87
félisten
-
psajti
aktív tag
válasz Aryon87 #62865 üzenetére
Mielőtt megvettem az s8-at folyamat youtube videókra csorgattam a nyálam, ott az egyikben a srác úgy oldotta meg a fókuszt, hogy rázoomolt és úgy használta a manuális fókuszt, aztán zoom vissza és fotó. Picit molyolós a dolog de bizonyos esetben jól jöhet még a trükk.
[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz nünüke1975 #62876 üzenetére
Addigra a G7 is megjelenik, és ott lesz a S8 tesók is jobb áron.
tzsolesz:
[ Szerkesztve ]
-
nünüke1975
aktív tag
válasz Aryon87 #62878 üzenetére
Majd kiderül az s7 nagyon bejön csak hát az anyagiak.Na mindegy.A g4-et is akkor vettem amikor megjelent a g5 de viszont az utolsó g4-et hoztam el ami már akkor kifutó volt akkor kb 1 éve volt a piacon.Ebből látszik hogya G4 jó teló csak hát ez a bootlop mizéria.Vissza kellett volna hívni a gyári hibás telókat.13 hónapos most a g4 de ha nem muszály nem akarok bootlop-ba esni a gari lejárat után.Nem tudom lehetséges-e garancia lejárat előtt beadni megelőzés céljából.
-
Aryon87
félisten
válasz nünüke1975 #62879 üzenetére
Ismerős az anyagi szitu. A G4-es témakört a saját topikjában megtalálod visszakeresgetve, ugyanis ha jól láttam jó ideje ismét témakör lett.
-
zseko
veterán
válasz nünüke1975 #62757 üzenetére
Ne is foglalkozz vele, én sokszor még kérdésre sem kapok reakciót Az S4-emre sem igazán volt sok reagálás, de majd most jól megveszem az essnyócplussszt, aztán majd csak úgy jönnek a lájkok A poént félretéve, szerintem az a jó, mikor a magad öröméért fotózol nem mások helyesléséért, így az csak egy pluszt ad.
HR24.hu
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #62884 üzenetére
Jó képek egy gyönyörű vidékről. Csak kevés mennyiséggel
Kár hogy nem tudsz jobban kimozdulni, mert ott biztos van téma bőven természetfotózás témakörben.
A csomagból a 3. és 5. kép ami a legjobban tetszik.[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
-
Ricardo
titán
De ez itt nagyon off, mert a szerkesztett képek a másik topicba valók.
-
Aryon87
félisten
Mar nem a Pixel a legjobb kameras mobil, hanem a HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs