- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike Farrel
tag
válasz
AsakuraDave #35945 üzenetére
Az a "CUP 2" az a Michelin Pilot Sport Cup 2, ami egy kimondottan száraz körülményekre fejlesztett semi-slick pálya gumi. Maga a gyártó kimondottan pályanapokra ajánlja, de legális utcán is, csak esőbe ne kelljen vele menni
-
Mike Farrel
tag
Pár érdekesség (easter eggek stb) a játékkal kapcsolatban, akit érdekel:
LINKÉn eddig nem voltam vele tisztában, hogyha az összes ruhát és gesztust meg dudát megszerzed onnantól a wheelspin csak pénzt vagy autót ad, és megjelenik az 1 millió cr-es spin.
-
Mike Farrel
tag
válasz
Pro!Petya #8034 üzenetére
Ezt nem értem ti hogy kapjátok meg kétszer ugyanazt az autót. Én akárhányszor kipörgetek egy olyat, ami már a garázsban van akkor nem adja hozzá, hanem megkapom CR-ben a kocsi árát. Például Renault Cliot kipörgettem egymás után 5x a garázsomban csak egy van belőle, de CR-em meg nőtt a pörgetések után.
-
Mike Farrel
tag
válasz
evitiguF #7368 üzenetére
VIP tulajoknak a Weekly-t duplázza a rendszer, mint a forzathon live eventek pontjait (ha jól tudom).Szerk: Jah igen utána olvasva a ház dupláz, csak az volt ingyen VIP tulajoknak.
Nekem pl csak a Bentley-t meg a Porsche-t kellett megvenni, a pólót meg a car horn-t kipörgettem super wheelspinen így azt megvettnek tekintette rögtön. Azóta meg live eeventből gyűlt pár pont, így mai új cuccoknak már 410 ponttal megyek neki meló után.
-
Mike Farrel
tag
válasz
noblem1983 #5847 üzenetére
Mind a három Forzathonos autó. A Carrera GT pont két héttel ezelőtt volt megint Forzathonon.Cayenne nem szokott lenni AH-ba, de Macant lehet venni jó áron, az van mindig csak figyelgesd ne adj érte 2 milliót. Én azt hiszem 500K környékén húztam be egyet, mondjuk én mindig a stockokat vadászom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OpenWRT topic
- Asztrofotózás
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest