- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
Akkor játsz tovább, később beadja és ott lesz majd. Nekem is szürke volt elsőre, aztán nem tudom miután, de ahogy haladtam, beadta.
H4-ben tényleg 'színvonal ' alatti a bagázs, mentem ma is 3 kört, na jó csak kettőt, mert az egyik nem indult el 4 perc alatt se, abból valahogy ki léptem, aztán beadta a kövit.
Megtaláltam az első tuning próbálkozásom RS4 '06 A779, kicsit finomítottam rajta hogy kerek 800 legyen, aztán csúnyán el lett porolva mindenki, pedig nem is vagyok olyan gyors
Az már haladás hogy a többiek nagyjából A790 feletti kocsikat hoztak, csak az a baj, hogy a többség bmw-t hoz hátsókerekesként, aztán a földúton, esőben, emelkedőn indulj el velük, aztán meg szimplán nem bírják vezetni.
Első próba első verseny, én vezetek, aztán a botok, aztán a csapattársak, gondoltam izgi lesz így a folytatás... Második verseny kicsit szorosabb, ott már pár botot megelőztek a többiek, kaptunk 850 pontot a végén...A harmadik versenyre egyedül maradtam, én meg autóztam egy jót
A második próbát viszont sikerült behúzni 2-1-re nehezen, itt már volt 2 audi, azok egy picit jobbak voltak, sikerült beérniük a 4-5. helyreAki ért a tuninghoz, hogyan lehetne megzabolázni a maserati 8ctf-et (b700, rwd), hogy ne 5000-es fordulat felett legyen a max nyomaték/teljesítmény? Illetve a kormányszögön mivel lehetne nyitni, drift futómű?
Kicsit ficánkol a hátulja, mire stabilizálódik, pont eléri a max teljesítmény, aztán meg jó hirtelen kitör, nem túl élvezetes. Vagy menjek manuál váltóval és váltsam el 5000-nél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Energiaital topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest