Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• GEIL

addikt

válasz Spec #11436 üzenetére

:R Helyes. :C

Még 2. indok:

1. Nem vagy competitive gamer, akinek vérre menően kell a fix 144 vagy 240 vagy 360 fps....nem pénzért játszol.....így nem indokolt az miatt az "árnyékok nélkülire" butítás sem.

2. A GTX1050ti-od elvileg erősebb mint a fiam GTX960-ja....de még ő is vígan tolja árnyékokkal röccenéstelenül.

Minden támadó szándék és rosszindulat nélkül írok mindent.
    S tényleg mindenki játszik ahogy akar......csak azért reagáltam mert féélrevezetően írtad hogy neked 100 fps körül fut medium/high-ban....(árnyékok nélkült kihagytad elsőre)

Kedvencem mostanában amikor tesztelnek külföldi oldalakon is játékok alatt gépeket:
    Fortnite-ot rendre alapból árnyékok nélküli Performance módban tesztelik....videokártyatesztnél :D és állítgatja 1080p...1440p és 4k-ra a full full low performance módot... .....az max proci nyers erőteszthez jó....egy vga tesztnél közel 100%-on kéne terhelni a vga-t....írtam sok teszthez hogy tegyék már át legalább dx11 (dx12) módba és lökjenek neki egy Epic részletességet......mert bezzeg a "control"-t meg a "cyberpunk" -ot azt tudják ultrán és rtx mellett tesztelni....stb stb :W :Y :W De ha ezt nekem kell elmesélni nekik, már régen rossz.... ;]

Új hozzászólás Aktív témák