Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:27:50

LOGOUT.hu

Fortnite

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18993) Spec


Spec
őstag

Egyébként nekem is vegyesek az érzéseim ezzel az OG Pass "szezonnal". Magával a nosztalgiázással, és a Chapter 1 Season 5 map visszahozásával nincs semmi bajom, de a megvalósításával már annál több. Egyrészt ezt simán betehették volna egy új játékmódként is, szerintem teljesen szükségetelen volt ehhez kukázni a meglévő mapet. Lett volna egy OG Battle Royal játékmód, és aki ebben akar nyomulni az azt tolja, aki meg maradna a normálnál, az meg azt. Amúgy se értem miért kellett ehhez 23 gigát frissíteni, amikor elvileg a STW-ben minden benne van, ami ehhez kell (térkép, textúrák, modellek, stb.).
A másik gondom, hogyha már így oldották meg, akkor pár játékmechanikai elemet azért meghagyhattak volna, hogy élhetőbb legyen a játék. Például engem sírba visz az, hogy a vízben nem lehet futni, de még a bokáig érőben se. Aztán valamit nagyon elpiszkáltak fall-damage oldalon is, mert egy kb. 3 m es esés után is már damagelődik a kari. Arról nem beszélve, hogy no-build módban a régi map jó része szinte járhatatlan, mert felvonók egyáltalán nincsenek, kötélpálya is csak elszórtan, ellenben függőleges több 10 m-es hegyoldalakból akad bőven. Ez korábban nem okozott gondot, mert lehetett építkezni ,de most no-buildben elég érdekes szituk vannak. Most leginkább a rift-to-go gömbökkel oldom meg a normális haladást, vagy rohadt nagyokat kell kerülni mindenfelé.
És ami nagyon szembe tűnő, hogy a lott nagyon szegényes az egész pályán. Alig vannak ládák, fegyverek, pajzsot is 10 percig kell keresni, mire talál az ember általában. Van oylan, hogy leszállok egy helyre, több másik játékossal, és ott rohangászunk egymás körül mert senki nem talál fegyvert, aztán jobb híján elkezdjük egymás csákánnyal kalapálni. Ez nagyon gáz szeritnem.
Amúgy nekem az oldschool grafikával nagy általánosságban nem lenne bajom, a fíílinget adja, de a baltával faragott sövények még nekem is nagyon gázul néznek ki :D
Kellet volna valami gomb, hogy lehessen váltani a retro poligon/textura, meg a modern között, hasonlóan, mint ahogy több remake játékban ezt megoldották (pl. Diablo II Resurrected). Akinek nem bírja a szeme a kockatengert az visszavált normál módra, aki meg nosztalgiázna az tolja nagy pixelben :DDD

[ Szerkesztve ]

"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.