- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
válasz
Xirtam #47468 üzenetére
Azért ha megnézed a modern versenypályákat, szinte mindenütt aszfaltozott bukóteret hagynak a pálya szélén, és azután van sóder/gumifal.
(#47472):
Azért sikerült a többi szériát jól leminősíteni...Ferrari Academy: ott nem azért kaptak egy hetet, hogy egyáltalán menni tudjanak egy F1-est, hanem hogy jobban kijöjjenek a különbségek a pilóták között, és olyat is meglássanak, amit 1 tesztnap alatt nem lehet. (munkamorál, hozzáállás, jó észrevételek, stb) Azért aki más kategóriában sikeresen, az azért tud menni egy F1-sel is.
Sőt még a Totalcaros Bazsó Gábor is ment, mondjuk nem túl gyorsan, de kifejezetten élvezte...
"Az a baj, hogy teljesen más szemszögből nézem mint amit ti leírtok." ; "Babáim"
Mostmár szállj le közénk, vagy scanneld be a szerződésedet! Vagy próbáld meg ne elvakult Ferraris szemmel nézni!Ilyen alapon lehetne sorolni a rinyáló pilótákat, de tudni kell azt, hogy egy-egy ilyen nyilatkozat mögött teljesen más dolgok is lapulhatnak, csak a sajtó nem jól adja át.
pl.: Schumaher egy éve 'rinyál' a gumik miatt, mégse veszzük el tőle a 7 vb elsőségét...(#47471) Peat
:
Én se kedvelem, de nem is utálom. Belátom, hogy nem véletlenül van most a Caterhamnél, és nem a Lotusnál. Mert azért van különbség. Sutilt és Alguesuarit én is sajnálom, akár Heidfeldet, Trullit, stb, akikben több volt, de nem tudtak kibontakozni. De ez van, vállalták szerintem ezt is.
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest