Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #25157 üzenetére
Mondtam én, hogy visszasírjuk még Palikot.
hunnylander: Értem én. De ennyi előzés volt tavaly is, és még csak DRS sem, és Kers sem kellett hozzá.
Az a probléma, hogy aki védekezik beraktározza a Kers -t arra a szakaszra, ahol aktiválni lehet a DRS-t. Apex-en ráküldi, és mire a támadó odáig jut, hogy bemehetne mellé, már jön a kanyar.
-
Peat;)
veterán
válasz
Igazából erről van szó, ismerősi alapon megy mint oly sok minden idehaza. Mindenki látja, illetve inkább hallja, hogy alkalmatlanok rá, egyedül Wéber az akit elfogadható, na bumm. Értelmetlen ezen zsörtölődni, ők közvetítik egyedül idehaza, azt csinálnak ami akarnak, mindenképpen meglesz az a nézőszám amivel értékesíteni tudják a reklámidőt.
Saubert nagyon sajnálom, nem tudom elképzelni hogy szándékosan akartak ügyeskedni. Perez majd megmutatja milyen ha felbosszantják
. Azért nem jó ez így, hogy a nyertes autójának az eleje nyaklik mindenfelé, egy ilyen miatt, csak azért mert ez mérhető a loosereknek meg kizárnak egy középcsapatot. De mindig kell a balhé, mondtam is magamban hogy eddig ez túl sima, lesz itt valami.
-
Oliverda
félisten
válasz
Egy Palik-Wéber duóval nem lenne gond, de ahhoz Gyulát el kéne takarítani és Palikot vissza kéne hozni. Egyikre sincs reális esély sajnos.
Bibby: Tavaly szinte tök ugyanez volt az első verseny után. Itt problémázott majd mindenki, hogy az összes futam dögunalom lesz. (pl.:[link] , [link]
) Aztán a szezon előrehaladtával beindultak a dolgok. Látván azt, hogy 1, 2 vagy akár 3 kiállásos taktikával is végig lehet menni, szerintem lesznek itt még kavarodások. Illetve ha a drága FIA kicsit átgondolja a DRS szabályt akkor talán még az is egy használható cucc lesz. Amúgy én is izgalmasabb versenyt vártam. Melbourne-ben ritka, hogy ennyire nem történik semmi. Még egy árva SC sem volt. Na majd a 35 fokban és 85%os páratartalomban.
Aktív témák
- Silent Hill f teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus Rog Ergo gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest