- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Kimi számomra nagyon szimpatikus ember. Látszik rajta, hogy utálja a nagy felhajtást önmaga körül, de ettől még nagy kedvenc. A stílusa szerintem nagyon hétköznapi, ezért is szeretik sokan. Nem egy gép, aki mesteri és tökéletes interjúkat ad, de tökéletesen próbál vezetni és megfelelni. Mindent összevetve jó pilótának tartom és szurkolok neki továbbra is.
Már nem tudom melyik futam után történt, mikor Schumacher nyert és mindenki őt ünnepelte, kivéve Kimit, aki éppen wc-n tartózkodott. Pont jött ki a lakókocsijából mikor rákérdeztek nála a riporterek, merre járt? Annyit válaszolt vigyorogva, hogy éppen sz@rni voltam
vagy valami ilyesmi...
Alonsot sajnos nem bírom a stílusa miatt
Aktív témák
- Diablo IV
- Gitáros topic
- sziku69: Szólánc.
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest