Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Én örülnék Webber végső győzelmének, ezt már írtam....jelenleg nem nagyon tudnék olyan versenyzőt mondani aki a technikájával/csapatával karöltve jobbat tudna mutatni.
De lenne belső elégedetlenségem azért....talán azért mert Webber-nek már későn jött ez a siker, talán azért mert nekem személy szerint nem fekszik a Red Bull ez évi teljesítése...vagy azért mert Hamilton drukker vagyok
...muszáj megemlítenem ha korrekt akarok lenni a saját véleményemmel.
De légy van a levesben....viszont Webber harcával, belső és pályás, kivívná az elismerésem ha behúzza a VB-t....és beszéljünk arról ha nem,..és Vettel sem.
Akkor mi történik? Talán középmezőnybe is visszaeshetnek sztem...csak lélektanilag természetesen, technikailag valószínű jövőre is új autójuk lesz....de az biztos hogy mindenki megérzi belül.
Vettel és Webber megmagyarázzák...hogy mivel? Természetesen mindketten a csapatot vádolják majd némán vagy halkan....mert megtehetik.
Vettel-l nem lett volna szabad 'termékként' bánni, Webber-t pedig támogatni kellett volna jobban.
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Napelem
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
...muszáj megemlítenem ha korrekt akarok lenni a saját véleményemmel.