Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz Nowhereman #20142 üzenetére

Én örülnék Webber végső győzelmének, ezt már írtam....jelenleg nem nagyon tudnék olyan versenyzőt mondani aki a technikájával/csapatával karöltve jobbat tudna mutatni.
    De lenne belső elégedetlenségem azért....talán azért mert Webber-nek már későn jött ez a siker, talán azért mert nekem személy szerint nem fekszik a Red Bull ez évi teljesítése...vagy azért mert Hamilton drukker vagyok :) ...muszáj megemlítenem ha korrekt akarok lenni a saját véleményemmel.
    De légy van a levesben....viszont Webber harcával, belső és pályás, kivívná az elismerésem ha behúzza a VB-t.

...és beszéljünk arról ha nem,..és Vettel sem.
    Akkor mi történik? Talán középmezőnybe is visszaeshetnek sztem...csak lélektanilag természetesen, technikailag valószínű jövőre is új autójuk lesz....de az biztos hogy mindenki megérzi belül.
    Vettel és Webber megmagyarázzák...hogy mivel? Természetesen mindketten a csapatot vádolják majd némán vagy halkan....mert megtehetik.
    Vettel-l nem lett volna szabad 'termékként' bánni, Webber-t pedig támogatni kellett volna jobban.

Aktív témák