Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Brent
aktív tag
válasz
hunnylander #7441 üzenetére
LOL !
Miről álmodozik ez a Ralfi gyerek hogy majd a Mclaren leszerződteti ?
Hiú ábránd.... Ralf már kifarsult , nem tud semmit szegény gyerek , annyit lúzereskedett ebben az évben is hogy valami elképesztő..Spykernél jó helye lesz , bár sztem azoknak se kell majd..
-
Peat;)
veterán
válasz
Ralf túl jó Hamilton mellé. Versenytempója általában jobb volt az elmúlt évek alatt mint Alonso verő Trullié, az időmérőn van gondja, az is elsősorban a kocsija miatt van. Lehet basztatni meg kiröhögni, de én is ezt fogom tenni Neked címezve amikor benézek Hamiltonnal kapcsolatosan ha jövőre szar lenne Mclaren. Ez az egész topic meghalt. Mármint értelmileg.
-
Vigneau
félisten
válasz
Nem is csodálom, hogy nem számoltak vele. Nem egy kiégett, motivációvesztett, csapongó teljesítményű ember kell oda.
Aktív témák
- Temu
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Okos Otthon / Smart Home
- Vicces képek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Robot Vacuum S40C
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- PlayStation Portal (garanciális) + AJÁNDÉKOK, csere is
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest