Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• simonzé

addikt

válasz Barthezz2 #36702 üzenetére

Anno mikor egy nagyon felkapott versenyző párszor ugyanilyen "mázlival" került előre akkor nem mákról beszéltek az elvakult véresszemű fanatikusok.

Hamilton a 18. helyről indulva 4. (majd 3.) lett. Nem kell a duma hogy hányan estek ki, meg hogy kit zártak ki. A lényeg: szabályos autóval, értékelhetetlen edzés után dobogós tudott lenni. Világbajnoki teljesítmény. Nem köpködni, én nem vagyok elvakult, a teljesítményt viszont elismerem. Anno Nigel Mansell a Williams Juddal tudott 16.-ról indulva 2. lenni (nemtomhol). Ez valami hasonló.

A közbenső 15 (!) versenyző nem tudta Hami teljesítményét megközelíteni, tehát nem nevezhető mázlinak amit elért, főleg nem az előzései láttán. Úgyhogy a fújolók vegyenek vissza az arcukból, mert csak magukat járatják le. Miért nem tudtok kultúráltan valaki MELLETT, és nem valaki más ELLEN szurkolni? Paraszt magyar mentalitás. Szégyen!

Sajnos a Brawn autók szabályossága vitatott, így csak májusban derül ki hogy mi lesz a mai meccs eredménye, de amit csináltak minden tiszteletet megérdemel. (Mondjuk Barika rajtja miatt nem volt hibátlan az összteljesítményük).
    Jó verseny volt, kérek még vagy 15 ilyet idén, és nagyon elégedett leszek a szezonnal!

Vettel jön nekem egy nagy adag csokival, mert a dobogós helyezésére fogadtam még az edzés előtt (6,8-as szorzóval). Nem jött be. :W

Aktív témák