- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
wildrain #2216 üzenetére
Én spec a csapatnak jobban hiszek. A tesztelést szeinted az kezdi el aki perfektre be tudja lőni a cuccot? Vagy az aki a csapat által előírt dolgokat hajtja végre? Na meg Alonso akkor miért nem akarja megosztani a beállításait és a csapat miért volt ez ellen? Sok az ellentmondás számomra. Megint egy hisztis nyilatkozat az én szemszögemből nézve...
"Fernando és én általában hasonló beállításokat alkalmazunk, méghozzá legtöbbször azokat, amelyet én találtam a teszteken"
"Amikor nekivágunk a versenyhétvégén, vagy hasonlóak a beállításaink, vagy pedig ők módosítottak rajta. Az előző futamon viszont más irányba indultam el abban a meggyőződésben, hogy ez lesz a jó megoldás, de tévedtem. Mérföldekkel lemaradtam, és bár ez a köridőkben nem látszott, biztos vagyok benne, hogy sokkal gyorsabb lettem volna a másik variációval."
"A pénteki edzéseken nincs idő kísérletezni és kockázatot vállalni, az időmérő hamar elérkezik, és akkor már késő változtatni. Nem lehet mindig eltalálni az optimumot, és nekem nem is sikerült az utóbbi futamokon."
hasonlóak a beállításaink, vagy pedig ők módosítottak rajta : itt a kulcsmondat, amit módosít Alonso már nem kapja meg a spanyol hisztije után ezek szerint.
-
törölt tag
Aktív témák
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest