Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz wildrain #2216 üzenetére

Én spec a csapatnak jobban hiszek. A tesztelést szeinted az kezdi el aki perfektre be tudja lőni a cuccot? Vagy az aki a csapat által előírt dolgokat hajtja végre? Na meg Alonso akkor miért nem akarja megosztani a beállításait és a csapat miért volt ez ellen? Sok az ellentmondás számomra. Megint egy hisztis nyilatkozat az én szemszögemből nézve...

"Fernando és én általában hasonló beállításokat alkalmazunk, méghozzá legtöbbször azokat, amelyet én találtam a teszteken"

"Amikor nekivágunk a versenyhétvégén, vagy hasonlóak a beállításaink, vagy pedig ők módosítottak rajta. Az előző futamon viszont más irányba indultam el abban a meggyőződésben, hogy ez lesz a jó megoldás, de tévedtem. Mérföldekkel lemaradtam, és bár ez a köridőkben nem látszott, biztos vagyok benne, hogy sokkal gyorsabb lettem volna a másik variációval."

"A pénteki edzéseken nincs idő kísérletezni és kockázatot vállalni, az időmérő hamar elérkezik, és akkor már késő változtatni. Nem lehet mindig eltalálni az optimumot, és nekem nem is sikerült az utóbbi futamokon."

hasonlóak a beállításaink, vagy pedig ők módosítottak rajta : itt a kulcsmondat, amit módosít Alonso már nem kapja meg a spanyol hisztije után ezek szerint.

törölt tag

válasz wildrain #2216 üzenetére

Már vártam :D...sztem ezt félrefordíthatták.
    Mert Hamilton az autó alapbeállításairól beszél, amit minnél hamarabb meg kell találni egy pályára érkezve.
    Ezt szinte mindegy melyik versenyző alakítja ki, mert bármelyikük képes rá, és azt finomítják tovább.

Aktív témák