- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Na, Nelzinnyó megcsinálta (háttal!) az első koccot Sainte Dévote-ban. Már vártam tőle valami hasonlót.
mod: Hami lággyal 1:15:140
-
Oliverda
félisten
Hopp... Rosberg 1:15:533
mod: Ő viszont a lágyabb keveréken volt.
-
Oliverda
félisten
1:15:688 Lewis
Egyelőre nagyon szépen vezethető a McLaren ezen a pályán. Az imént mutatták Piquet-t, hát valami borzalmasan kezeli azt az autót. Meg is van az eredménye...
Kolombusz: Alonso azért nem olyan rossz eddig.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #16161 üzenetére
Elég szoros. Kíváncsi vagyok a 2. edzésre.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #16101 üzenetére
Sajnos már letettem arról hogy olyan brilliáns személyiség legyek mint te... pedig én mindent megtettem.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #16084 üzenetére
Elnézést, hülyeséget írtam. Az imént leesett hogy te nyilván erre gondoltál. Hát itt tényleg majdnem beleseggelt a daruba. Véletlenül biztos TC off volt.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #16084 üzenetére
Csak nem a daruskocsit is a mester vezette? Azt hittem hogy manapság már csak motorozgat... Hiába, nem vagyok túl jól informált vele kapcsolatban.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #16077 üzenetére
Nekem a mester jut róla eszembe.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #16012 üzenetére
Valahol sejtettem hogy ennél többet nem tudsz rá mondani.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #16002 üzenetére
Azért nem volt ellenfele pl. mert: [link]
"Amikor aláírtam a szerződésemet, semmi sem utalt arra, hogy a pilótákat különféleképpen kezelik majd."
.
.
"Belül gyakran voltam mérges a történtek miatt, mert mindenki azt állította, nincs különbség közöttünk, de ez egy egyenlőtlen csata volt"- tette hozzá a 35 esztendős pilóta.mod: Azért az is érdekes volt hogy anno a lábtörés után Irvine hogy megtáltosodott.
A McLaren-nél egyenlően kezelik a pilótákat, ez az előző versenyen is jól látszódott. Tehát ugyanazt az autót kapják és ugyanazt a támogatást. Nyilván Hamilton annyival előrébb van hogy már jobban ismeri a csapatot és az autót is. A többi a pilótán múlik.
Magny, Silverstone, és Hockenheim már valószínűleg kicsit jobban fog feküdni az idei McLaren-nek.
Amúgy Hockenheim miért Kimi pályája? Azért mert eddig zsinórban ötször esett ki majd egyszer 3. lett?
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #15994 üzenetére
Igen, ha a két Ferrari felváltva fogja rabolgatni egymástól a pontokat az nekünk csak jó.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #15985 üzenetére
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #15974 üzenetére
Tízenéves divatdrukkerek sokasága. Tisztelet a kivételnek....
Nem lep meg különösebben hogy ez téged vigasztal.
-
Oliverda
félisten
válasz
ronaldo #15966 üzenetére
"Nem is emlékszem rá, hogy 5 évre befagyasztották volna házon belül a felfüggesztés fejlesztését."
Nyilván szelektív amnéziád van.
"Olyan jó, hogy egy beépített, bennfentes emberrel is kapcsolata lehet egy hozzám hasonló egyszerű halandónak."
Akkor hálád jeléül azt szeretném hogy ne mondj több marhaságot. Köszi!
-
Oliverda
félisten
válasz
ronaldo #15958 üzenetére
Szerintem az elmúlt 1.5 év nem azt mutatja hogy a McLaren képtelen lenne adoptálni a helyzetet. Erősen túl van itt lihegve ez az egész eset.
"...arról nem is beszélve hogy a wokingiaknak ott a lehetőség hogy alkalmazkodjanak a gumihoz, anno pedig a Ferrari ilyet nem tudott..."
Miért nem tudott? Nem vagyok benne biztos hogy ott csak és kizárólag a Bridgestone gumik voltak a gyengék... gondolom a felfüggesztés tökéletes volt...
"Ennek ellenére kitartottak és használták a Bridgestone abroncsokat, emlékezz vissza mennyi megértő nyilatkozat volt, hogy bíznak még a gumiszállítóban, nem adják fel stb. stb. Nem viselkedtek rossz kurva módjára."
Mint az igazi paripás hős lovagok. Felesleges lett volna hepajkodni, akkor már valószínűleg tudták hogy a Bridgestone lesz majd az egyedüli beszállító. Inkább szépen csendben és ügyesen kiharcolták hogy a nekik kedvezőtlen szabályt változtassák meg. Köszönet érte a Red Bull-nak és a Ferrari motoroknak amit ezért cserébe kaptak. Az már csak a sors ironiája hogy elég rendesen be is fürödtek velük.
"...akik a biztonságra is fittyet hányva mentek a gyorsabb és gyorsabb körökre."
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #15938 üzenetére
A falnak beszélsz. Na persze nem annak amit Sirpi linkelt.
-
Oliverda
félisten
válasz
D@ni88 #15916 üzenetére
Ja igen, de 2005-ben milyen autóban ült Kimi?
Egy kis történelem McLaren szemszögből:
2002: Ferrari uralom, de Monaco-ban mégis Coulthard nyert az amúgy nem túl ütős McLaren volánja mögött.
2003: Raikkonen a második kockából indul és végül a második helyen is intik le Montoya mögött. (Még minidg McLaren-ben)
2004: Raikkonen a 6. helyről rajtol de műszaki hiba miatt kiáll, Coulthard pedig nagy bukta.
2005: 1. rajthely és a végén győzelem egy McLaren-ben.
2006: RAI a 3. Monty a 4. helyet csípi el az időmérőn, majd Montoya végül 2. lesz az abban az évben amúgy elég gyenge autóval.
A tavalyi évre pedig szerintem még mindenki emlékszik.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #15905 üzenetére
Remélem hogy ez az eredmény jelenlegi erősorrendet is tükrözi.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #15894 üzenetére
Kíváncsi vagyok/leszek hogy a Red Bull (és a Williams) tényleg ilyen jó az ilyen karakterű pályákon vagy csak üres tankkal (is) mentek.
-
Oliverda
félisten
A Toyota-t támogathatná akár a NASA is, akkor sem lennének sokkal előrébb.
Viszont a BMW-t ugyebár az Intel támogarja, és nem csak pénzzel hanem némi technikai hátérrel is. [link] Gondolom az AMD is biztosít(ott) hasonló technikát a Ferrari-nak, és azért azt nem árt tudni hogy ilyen téren jobbak mint a rivális.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #15835 üzenetére
Bosphorus Bridge? Tudtommal ez nincs benne a vonalvezetésben... még...
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #15831 üzenetére
HA HA
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #15812 üzenetére
A Ferrari-nál azért vakarták a fejet elég rendesen. Még pár ilyen verseny és kisebesedik.
-
Oliverda
félisten
válasz
Speed® #15804 üzenetére
Az AMD eddigi marketingstratégiája agy kalap **** volt. Valahol azt olvastam hogy többet költöttek marketingre mint az Intel. (Hol a nyoma?) Tehát okosabban is el lehet(ett) volna költeni azt a pénzt. Úgy látszik hogy Henry Richard-ot sajnos nem az esze hanem a szíve vezérelte a munkája során. Bár közöm nincs a marketinghez de szvsz inkább több "kisebb" eseményt kell támogatni.
JJános: Azért tértek vissza 2006-ban a 2005 előtti szabályhoz hogy ne szerencsétlenkedjen tovább a Ferrari, illetve hogy meglegyen az esélye Májkülnek a búcsú VB címhez. Szerencsére nem tudott élni ezzel, hehe.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #15785 üzenetére
Nyer Monaco-ban majd Montreal-ban ismét, és az idény végén VB lesz Raikkonen előtt azzal a 2 ponttal amit tegnap zsebelt be vele szemben.
-
Oliverda
félisten
Erről lemaradtram. Nos szvsz tényleg kedvez, de csak azért mert már 9 éve egymás kezét fogják. Anno 2001-ben amikor a McLaren Michelin-re váltott az volt a nem hivatalos indoklás, hogy a Bridgestone már túlságosan is a Ferrari kénye és kedve szerint gyártja a gumikat, és nem igazán veszi figyelembe a többi csapat érdekeit. Ha a Michelin maradt volna akkor pedig a Renault lett volna/lenne előnyben. Ezért kellett volna egy haramadik gyártót választani 2007-től, na de ugye itt komoly érdekeltségek és pénzáramlás van a háttérben.
mod: Persze nyilván mindkét félnek megérte a dolog mert nagyrészt ezzel az exkluzív együttműköséssel zsebeltek be pár sétakocsikázós címet.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #15769 üzenetére
Nélküled unalmas.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #15743 üzenetére
Hagyd már, kár a gőzért. Pár embernek akkor sem tudod majd megmagyarázni ha tótágast állsz. Ez csak felesleges ideg és energia.
Na de ugye boldogok a lelki szegények...7Heads Drago: Fastest lap-ért itt nem járt pont, ez nem a GP2, ne keverd. Viszont Kova már 2 leggyörsabb kört is ment idén, bár ennek ellenére szerintem szívesen elcserélné a két leggyorsabb körét Hamilton 25 VB pontjára.
-
Oliverda
félisten
válasz
Peat;) #15707 üzenetére
Sajnos ez várható volt miután egy gyártó maradt. Szerintem a jelenlegi gumikat is leginkább a Ferrari-ra tervezték, mivel ugye velük voltak/vannak kebelbarátságban már évek óta. Aztán hogy a többi csapat mit kezd velük az már legyen az ő bajuk. Nyilván egy csapat kedvéért nem változtatnak. Az lett volna a legtisztább ha egy harmadik új gyártó lett volna a Bridge és a Michelin helyett is.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #15702 üzenetére
Azért szerintem ennyire ne húzd fel magadat.
Bár sajnos tény hogy van egy-két különösen okos akik nem látják a fától az erdőt. Vagy nem is akarják...
-
Oliverda
félisten
válasz
D@ni88 #15694 üzenetére
Fejlődött, sokkal stabilabb tempót tudnak diktálni a versenyen.
Ha pedig Kova nem kap defektet akkor még akár harmadik is lehetett volna...
Gomezz:
"Dennis pedig a verseny után elmondta, abroncsaik szerkezeti egységében tapasztaltak rendelleneset, ezért mentek inkább biztosra, és teljesítették három kiállással a futamot, ám valószínűleg az is közrejátszhatotta döntésben, hogy a Ferrarik elé kerüljenek."
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #15673 üzenetére
Nem tudom, amúgy is totál felesleges "Ha"-val kezdődő mondatokról beszélgetni.
A mondandód második része pedig szerintem továbbra is ostobaság, de élj ebben a tudatban ha ez boldogít.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #15657 üzenetére
Na jó de Kimi elsőszárny nélkül futotta azt a kört, nem?
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #15640 üzenetére
Ennyire te sem tettetheted a hülyét. Tényleg azt gondolod hogy Kovalainen szándékosan rajtolt úgy ahogy?
Mellesleg ha nem esett volna még le ez a pálya eléggé zabálja a gumit, talán pont azért hozták ide a két legkeményebb keveréket. Monaco-ba és Montreal-ba majd a leglágyabbakat viszik (ha jól emlékszek). Tehát ezt a 3 kiállásos taktikát most elég rendhagyó okokból alkalmazták.
"Még egy dolog amit mindenki elfelejtett vagy nem írt: Hami evvel a szuper könnyű autóval tudott csak pariban lenni a Ferrarikkal. Esélyük se lett volna jó helyen végezni, ha rendesen megtankolják őket. 5 körre való üzemanyag többlet volt Kimi autójában, ami elég sok."
Te csak tudod.... Komolyan mondom, hozzád képest JJanika egy Wéber Gábor.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #15599 üzenetére
Na majd Monaco-ban....
Egyébként Massa azzal elég nagy szívességet tett Lewis-nak hogy nem nagyon védekezett, ha 2-3 még körön keresztül feltartotta volna akkor nem lett volna meg a 2. hely. Mondjuk lehet hogy direkt nem kakaskodott hisz így ő is 2 ponttal közelebb kertül Raikkonen-hez.
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #15564 üzenetére
Ez egyszerűen nevetséges...
Ne olvasgass annyi Andersen-t mert rosszat tesz.
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #15555 üzenetére
Azért nem kell mindenben szándékosságot látni. Nyilván Kova szívesebben fordult volna el a második helyen.
-
Oliverda
félisten
Szép volt Hami! Ez felért egy győzelemmel.
Ejj...ha meglett volna tegnap a pole. Persze itt nincs olyan hogy ha...
-
Oliverda
félisten
Fasza!
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #15535 üzenetére
Ne is, vegyél inkább Ferrari-t.
-
Oliverda
félisten
Ezek hülyék, Kova jön.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
A Ferrari bajban lesz a keményen.
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #15488 üzenetére
Majd 53 kör múlva örülj.
mod: Nem nagyon tud tovább elnyúlni Massa....
-
Oliverda
félisten
Kova lezárt.
Nakajima rendeset kapott.
-
Oliverda
félisten
Azok ott nem Ron lányai voltak?
Kimi jól elbaxta a rajtot.
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #15473 üzenetére
20 perce írták ki kb. a közvetítésben.
-
Oliverda
félisten
Hűvös van és be van borulva.... az aszfalt is csak 35 fokos.
-
Oliverda
félisten
válasz
(Kolombusz) #15447 üzenetére
2
-
Oliverda
félisten
válasz
PazsitZ #15428 üzenetére
Arról volt szó hogy gV szerint pont úgy fog beleszállni Kovába mint Alonsoba Bahrain-ben. Végülis elég nagy esélye van rá mert 20+ verseny alatt már egyszer csinált ilyet, és azt is sérül szárnnyal.
Massa
Hamilton
Kova
Kimi
Kubica
AlonsoAMD Power: Ez jó. Szívatja a hülye firkászokat.
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #15395 üzenetére
Akkor meg pláne.
Csak néha kissé unalmas 7 egyfejű süsüt látni egymás alatt.
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #15392 üzenetére
Volt már olyan hogy te valamit nem tudtál jobban a másiknál?
Räikkönen hibázott, de nem pánikol
"Kissé csalódott vagyok, de hibáztam a Q3-ban a második gyors körömben, az utolsó kanyart elrontottam, kiestem a ritmusból, de el kell fogadnom ezt."
Persze biztos csak vicces kedvéből nyilatkozta ezt...
mod: Senior létedre pedig már megtanulhattál volna egy hozzásóláson belül több emberkének is válaszolni, már a sokadik eset. Így kell pl: [link]. Persze így kevesebb hozzászólást gyűjtesz egységnyi idő alatt.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #15377 üzenetére
Majd meglássuk. Ezen a pályán azért nem nehéz előzni ha valaki gyorsabb.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #15371 üzenetére
Miből gondolod hogy az ő autója könnyebb? Szerintem ismét 2 szett keményebb és 1 lágyabb lesz a menü holnap. A 2 szett keménnyel pedig elég jó tempó várhato Hamilton-tól az eddigiek alapján.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #15368 üzenetére
Legalább te nem okozol csalódást.
hunnylander:
The Briton, who qualified behind his teammate Heikki Kovalainen, is nonetheless confident he will be able to fight for victory in tomorrow's race.
"I think we have got a good package this weekend and myself and Heikki have shown we are up there with the Ferraris and should be able to push them in the race." -
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #15361 üzenetére
"Most Kimi vagy hibázott..."
Nézted a közvetítést? Az utolsó kanyarban rontott.
mod: Ja, persze hogy nézted hisz többször is láttad Hami faterját. Én hülye...
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #15359 üzenetére
Inkább azt mondd meg nekem hogy Lui a Q1-ben azt az időt milyen gumival futotta.
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #15342 üzenetére
Pénteken is mutatták párszor, ma délelőtt is ha jól emlékszek, meg az előző versenyek valamelyikén is párszor (meg a feleségét is). Na de most komolyan ilyen f@szságokkal kell itt foglalkozni hogy néha be-be vágják 3 másodpercre valakinek a faterját vagy akárkijét? Pfff...gratuálálok a gyönyörű szegénységi bizonyítványhoz.
mod: Javaslom hogy írjatok levelet az összes nagydíj TV-s rendezőjének hátha a kedvetekért majd többet nem vágják be, és így teljesen zavartalanul nézhetitek majd a versenyeket.
-
Oliverda
félisten
válasz
Ricardo #15339 üzenetére
Fordíts hátat a TV-nek és akkor nem fogod látni.
7Heads Drago: Talán azért mert nem mennek ki a versenyre. Amúgy Hamilton faterja a manager is egyben.
Mellesleg ez egy elég gyerekes, már mondhatnám hogy szánalmas felvetés volt. Persze valamibe mindig bele lehet kötni...
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #15276 üzenetére
A végéről lehagytad azt hogy Coulthatd lesz holnap a pole-ban.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #15268 üzenetére
Hát erősebb motorral nem nehéz...
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander #15256 üzenetére
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #15253 üzenetére
Mit fog látni? [link]
A második szektorban eldobott 2 tizedet.
-
Oliverda
félisten
válasz
7Heads Drago #15247 üzenetére
Raikkonen is ment lággyal de nem tudott javítani.
"Van még tartalék a Ferrarikban, csak titkolják."
..de te most jól lebuktattad őket.
Aktív témák
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- EAFC 25
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest