Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
www.formula1.com: An ultimately disappointing result for Williams as Montoya and Ralf Schumacher came home in fourth and fifth place respectively, around 40 seconds behind the Schumacher-Raikkonen battle up front. Both men were on the pace in the opening stages but their challenge soon began to fade, with their choice of Michelin's harder compound proving to be a setback.
Magyarán szólva elcseszett gumiválasztás... Asszem erről beszéltem korábban, lehet, hogy összességében jók a Michelin gumik, de ha nincs egy jó szakember, aki kiválasztja, hogy melyikkel kell menni, akkor hiába... A Ferrarinal ezt is tökéletesen csinálják.
A másik fele szerintem a váltó, bár erről nem olvastam most semmit. Köztudott, hogy a verseny végére 1-2 fokozat le szokott halni a kocsikban. Ahogy elnéztem Montoya második kerékcseréje után az indulását (először majdnem beragadt), szerintem az alsó fokozatok közül valami elszállhatott...
''Kell egy csapat...''
Aktív témák
- iPhone topik
- PayPal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Arc Raiders
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest