- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
www.formula1.com: An ultimately disappointing result for Williams as Montoya and Ralf Schumacher came home in fourth and fifth place respectively, around 40 seconds behind the Schumacher-Raikkonen battle up front. Both men were on the pace in the opening stages but their challenge soon began to fade, with their choice of Michelin's harder compound proving to be a setback.
Magyarán szólva elcseszett gumiválasztás... Asszem erről beszéltem korábban, lehet, hogy összességében jók a Michelin gumik, de ha nincs egy jó szakember, aki kiválasztja, hogy melyikkel kell menni, akkor hiába... A Ferrarinal ezt is tökéletesen csinálják.
A másik fele szerintem a váltó, bár erről nem olvastam most semmit. Köztudott, hogy a verseny végére 1-2 fokozat le szokott halni a kocsikban. Ahogy elnéztem Montoya második kerékcseréje után az indulását (először majdnem beragadt), szerintem az alsó fokozatok közül valami elszállhatott...
''Kell egy csapat...''
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest