Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Trak
    addikt
    válasz hétalvó üzenetére #79

Én billentyűzettel játszom, de hamar megszoktam. Kétszer káromkodtam nagyot a kamera miatt az egész játék alatt, amikor nem láttam az ellent, pedig mellettem állt:) De ez bőven belefér, a 2 új Prince of Persia-ban már az első pálya jobban idegesített.

Amúgy ha végigjátszottátok, akkor érdemes a térképen visszanézni az előző pályákat, mert meg lehet tudni többet a szereplőkről, a történetről+újra lehet játszani a pályákat, de már 11. szintü karakterekkel:) Visszamentem 1-2 pályára és gyorsan végigírtottam azokat, akikkel kicsit meggyűlt a bajom:)

Asszem ennyi volt a játék, sok újdonságot már nem találok benne, nehéz fokozatot kihagyom. Elég volt a normal, annyi pluszt nem adna már, hogy érdemes legyen mégegyszer végigvinni.

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
  • Trak
    addikt
    válasz hétalvó üzenetére #67

Megöltem:)
    Leírom, hogy kell megölni:

FIGYELEM! Aki magától akar rájönni, hogyan kell megölni a sárkányt, az ne olvasson tovább!

1. Leölöd annyira, hogy az életerejét jelző csík eltünjön.
    (1-2 tipp: Csak a harcosnál lévő kard sebzi, tehát vele kell ütni!
    Amikor előrerohan akkor jobbról vagy balról megütögetni, ekor ordít egy kicsit, gyorsan félreugrani, mert különben elkap. A harapás után megint odamenni a fejéhez és ütni, és ismételni az elfutás. Amikor elhátrál, akkor én a varászlóval hátulról lelövöldöztem a kissebb szörnyeket akiket idéz, amíg a 2 harcos elöl lefoglalta őket. Ha vlaki hagyott maga után életerőnövelő cuccot, azt csakis a harcossal vettem fel, elvégre is ő küzd a sárkánnyal:)
    2. Amikor elfogyott az életereje, akkor a harcossal megint meg kell ütögetni úgy, mint eddig. Ekkor elkábul egy kicsit. Gyorsan odamenni a varázslóval és megnyomni azt a gombot, amire a special ability-t állítottad. Ezzel ő egy villámmal elkapja, utána gyorsan a fél sötételf csajjal közvetlenül odaállni mellé és nyomni egy sima attack gombot, erre felugrik a nyakába. Utána a sárkány leereszti a fejét, és már jöhet is a harcos, akivel megtámadod és majd meglátod mi lesz:)
    Tehát jó kis csapatmunkával elintézik.

Viszont most jön egy 10. pálya, a harcosomnak mindene megvan, még regeneration gyűrűt is sikerült vennem neki. A többiek is majdnem ilyen fullosak, a varászló végre tudja a meteoresőt. Kíváncsi leszek:)

[Szerkesztve]

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés