- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
Anno ezeket az oktatószoftvereket mutogatták a suliban, de ezekre nincs törés és több millió: [link]
Előbb volt Inventor mint Fusion 360, gyakorlatilag a kistestvére kevesebb funkciókkal, de ez is elég jól használható ingyenessége lévén.
Persze hogy bonyolultabb az EdgeCAM de az egyik legnépszerűbb a SolidCAM mellett (ezt sose próbáltam lévén Autodesk termék vonalon mozgok).
Ezt is mint bármelyik más nagyobb programot simán kilehet engedni a netre.... sose volt problémám vele.Körbenézek a hobbycnc fórumon is.
Phülöp:
Erről még nem hallottam, megnézem ha sikerül működésre bírni akkor kipróbálom -
blountex
senior tag
Érdeklődni szeretnék a programírás felől, és még másfelől is:
Elsősorban azt szeretném megtudni melyik az a program ahova belehet pötyögni a kódokat és lefordítja, ez esetben leszimulálja. Kezdetben eszterga érdekelne, de későbbiekben akár marás is, viszont ha multifunkcionális a program az se baj.
Anno WinNC-t erőltették a suliban esztergán....
Valamint ProToolmaker volt terítéken marásra....
Program amire gondoltam: EdgeCAM, viszont nem ismerem abszolút. Mennyire felelne meg ez a fenti programírás függvényében?
SolidCAMet nem használok, csak Autodesk programokban vagyok jártas mint Inventor stb.Továbbá full kezdőként otthoni tanulásra barkácsolásra érdemes-e ilyet beszerezni?
[link]Esetleg valami ilyesmit?
[link]Köszi a tanácsot és a segítséget
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● nem beszélgetős OFF topic!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest