- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz blountex #13028 üzenetére
Írok neked ingyeneset is.
http://www.cnc.hu/2018/04/nc-viewer-nc-kod-megjelenito-ingyenes-online-mobil-es-fusion-360-is/+
https://www.autodesk.com/products/fusion-360/students-teachers-educators
Nem tudom milyen az Inventor, gondolom hasonlít rá. Tananyag van, az EdgeCAM ránézésre azért bonyolultabb, bár sokat nem foglalkoztam vele, a Fusion-ra sincs időm... meg ugye az Edge fizetős, netre nem engedném, csak ha megvettem
Ennyi pénzért már kapsz felújított pici hagyományos marót is, az azért masszívabb. Gondolom régi esztergát is lehet találni. Sokkal masszívabbak, mint az ilyenek.
Ha van rá keret, használni fogod, akkor rendelheted Kínából is amit linkeltél. Hobbicnc fórumon nézz körül, többen vásároltak ilyet ha jól emlékszem. Annyi pénzt épp megér kategória. Ott majd megmondják mire figyelj, megbeszélitek mi kell Neked, stb.Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
Új hozzászólás Aktív témák
● nem beszélgetős OFF topic!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- E-book olvasók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest