Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kodani
tag
Segítsetek lécci....
Hogy lehet egy Vendég felhasználónak jogot adni ahhoz, hogy tudjon játszani a Ford Racing 2-vel? A játék ikonjára kattintva Tulajdonságok/Biztonság fülön teljes hozzáférést adtam neki mégis ERROR 108 PROJECT hibával kivág miszerint ''Failed to open software registry key''. -
Csimoka
tag
Sziasztok!
Ti végigbirjátok vinni a game-t? Mert én nem!
Megakadtam KB.:30%-nál,és nem bírom tovább vinni ,mert már hard
Köszi,Szabolcs

-
SlipDevil
csendes tag
Én is ezzel a gammel szeretnék játszanni csak amikor a 1 sorozat 3 veresényhez érek akkor hirtelen újra indul a gépem
Nem tudjátok mi lehet e megoldás nyitja? Jó lenne, mert jó kis game ez a ford racing 3 
-
szucsi
őstag
up. senki nem tolja?

-
szucsi
őstag
up.
-
szucsi
őstag
sziasztok. Most futottam bele ebbe a két játékba. nagyon csinos darab mind a kettő, de annyira nem csinosak, hogy csillivilli nélkül (configuration-ban az összes pipa kiszedve) is indokolt legyen, hogy beszakítsanak a gépemen (ld.adatlap) 1024*768@32-n. egyébként a graf beállításoknál nem oszt-nem szoroz, hogy a pipákat kiszedem-e, szépen is, kevésbé szépen is beszakít.
Mit gondoltok, mi lehet az oka?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Crimson Desert
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Autós kamera eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudjátok mi lehet e megoldás nyitja? Jó lenne, mert jó kis game ez a ford racing 3