- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecstama
tag
Sziasztok!
Szerelt valaki mostanában utólagos tolatóradart?
(2006 Focus 2)Amikor bekapcsol, olyan mintha nem érzékelné a szenzorokat. A kijelzőn csak két vonal látszik ("- -") és nem csipog.
A kijelző hátulján van egy gomb, de ötletem sincs mit csinál. L1-L6 közt váltogat, ha hosszan nyomom akkor F1-F4 közt. A leírásban erről semmi sincs.
Kábelezése elvileg jó, ha rossz helyre lenne kötve, akkor nem érzékelné a hátramenetet.
Köszönöm a segítséget! -
kecstama
tag
válasz
wanted5 #54914 üzenetére
Ha kapcsolós megoldáson agyalsz, Alin lehet találni ilyen gombokat amik illenek a középkonzol üres helyeire: Switch Button for Ford Focus MK2
A kábelezését viszont ki kell sakkozni mert elég érdekesen lett lefordítva a leírásban.
(Ha jól értem a 2-7 a LED táp, az 1-5 a bejövő 12V, a 6 pedig a kapcsolt kimenet, de majd rendelek egyet és kimérem)
-
kecstama
tag
válasz
dellfanboy #54912 üzenetére
"Motor felújítás" címszó alatt egy jó 20 tételes sor. Termosztát, csapágyak, tömítések stb.
Hát ha a motorról van szó szerintem elég logikus hogy nem a kerékcsapágyra és ajtótömítésre gondolok. A termosztát csak 1 példa volt a sok tételes listából, elnézést hogy nem listáztam le minden cserélt alkatrészt.
Mindenesetre szerintem túltárgyaltuk a témát, hagyjuk valamit a sörözéshez is.
Megrendeltem a 61AH-s Exide Premium akkut, remélem bírni fog pár évet. Szivargyujtóra elég sok megoldást találtam a neten, majd kisakkozom melyik lenne nekem a legjobb.
Köszönöm a segítséget!
-
kecstama
tag
válasz
lockdown90 #54908 üzenetére
De, csak nem látom értelmét így hogy az előző tulajnál évente 2-3x is kapott kisebb szervizeket, karbantartásokat. Szerintem ha nagy baj lenne az ott előjött volna, ha meg nem akkor így jártam
2 tank benzint már elfurikáztam vele, nem zörög/kattog semmi, motor is jól megy. Egyedül ez az akku probléma van.Akkura visszatérve, ahogy olvasom az Exide-nak is jónak kéne lennie, már csak az a kérdés hogy a 72AH-s is jó lenne -e
-
kecstama
tag
válasz
dellfanboy #54906 üzenetére
Sok, 350e. Km
Sajnos csak a vételnél tudtuk meg hogy kereskedő árulja, viszont az előző tulaj minden számlát elrakott. Évente általános karbantartások, még az izzó/ akkucserét is szervizben csinálták.
Most nem keresem elő, de ha jól rémlik vezérlés, tömítések, mosás meg talán síkolás is
-
kecstama
tag
Szép napot!
Meglett az első autóm, egy 2006-os MK2 Focus (1.6 benzin, 100LE), viszont az akku eléggé oda van.
Most egy 54 AH-s Bosch S5 van benne, de olyan mintha csak belerakták volna amit éppen találtak a sufniban. Méret se passzol igazán, nagyon hamar merül.
Érdemes az ezüst-kálciummal foglalkozni, vagy jó lesz az Exide premium?
Van mélyláda és később szeretnék menetkamerát is. Elég a 61AH vagy legyen inkább a 72-es? Ha jól mértem befér a 27.8 CM széles is.+Milyen rejtett hibákra érdemes odafigyelni?
Volt teljes motor felújítás 80e. Km előtt. (legalábbis van róla számla)
Olajcserét már mi csináltuk, Motocraft ojakat kapott.A 12V aljzatot hogy érdemes gyújtáskapcsolttá alakítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Akciókamerák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Tenisz topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Jövedelem
- World of Warships
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged