- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
#31600896 #25304 üzenetére
Nekem jobban tetszik a fekete hátteressel, mint a simával. Bontóból van így nem tökéletes de legalább gyári, nem kínai depós.
Szatuna a légterelő, hátra nem raktam.
A fehér felirat az én művem, de egy-két szezon alatt be fog szürkülni, koszolódik. Szerintem jobban mutat a színes/fehér felirat a sötétszürkén, kicsit feldobja az egyébként unalmas gumikat.
Pirelli P Zero gyárt alapból többféle színes feliratosat, de asszem azok verseny/pályagumik.radi8tor: Teljesen igazad van, eszembe se jutott megnézni. Azon bosszankodtam, h szétesett az index mikor kiszedtem.
Dißnäëß: Osram halogéneket pakoltam mindenhova, meg vagyok velük elégedve. Ledes izzók forgalomban hivatalosan nem használhatóak, én is max csak távolsági fényszóróba raknám bele, de mivel úgysem megyek sokat városon kívül sötétben így felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest