- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Ez de jó
Nem is ismertem. Seo: szerviztervezet
@radi8or1: itt a vezérléssel nem kell cserélni feltétlenül, mint sok típusnál, mert a vezérlés megbontása nélkül cserélhető. a hivatalos csereperiódust nem tudom, hogy van-e és ha igen, mennyi, de amikor kérdeztem, azt mondták, amíg jó, nem ereszt, nem zajong, addig nem kell piszkálni.
tapasztalt ismerős, aki sok mk1 és mk2 fóka élettörténetét ismeri, azt mondta fura, de úgy tűnik sok esetben szinte takkra 120k-ig megy el a pumpa, nekik is 120-130 között makkant meg kettő is, illetve a nagyobb mintán is ott volt a "módusz". persze volt amelyik sokkal tovább bírta, volt amelyik addig se.
nekem 124k-nál szállt el úgy, hogy egyszer csak keresztülfolyt rajta a víz, gondolom elrepedt, mert ahogy öntöttem be úgy folyt ki alul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyobb panelek, nagyobb készülékház
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ukrajnai háború
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest