Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
válasz 7Sony7 #42683 üzenetére
Ha jól emlékszem, egy csavar van a kilincs mögött és kettő a könyöklő alsó részében. Könyöklő az ajtón 2 részből áll, alsót ki kell pattintani, alatta a csavar. Kilincset pedig ki kell húzni nyitott állapotba akkor könnyebb kipattintani a belső részt . Ez után határozott, de óvatos mozdulattal le kell szedni az ajtó borítást. Több patent tartja még ekkor is.
[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
patomi
őstag
válasz ReFleXx #42684 üzenetére
Zár henger ok, de komplett elektromechanikus szerkezet van ott még ami tönkre tud menni. Nekem nem zárt be a vezető oldali ajtó. Komplett csere kellett. Talán 24-25k volt a szerkezet.
Ja és még az ablakemelő mechanikát is le kell választani az üvegből, amit szalagal felső állásba kell ragasztani, majd(aszem) 2 szivacs van a lemezen mögötte a csavarok. Azt kinyitott és ablakemelő le.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
patomi
őstag
válasz grafnet #42767 üzenetére
Goodyear Vector 4Season Gen-3 volt a cmaxon nekem, szerintem nagyon jó gumi. Most (mk2 focus) Michelin
crossclimate van,( még előző gen ) de ez talán hangosabb és a vector utatartása is jobb volt. Vízen jó mindkettő, sajnos nagy hó nem volt. Mindkét autón 195/65R15 méret.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
válasz darvinya #43136 üzenetére
Filléres cucc a gumi alátét. Mitől menne tönkre a menet? A gumi tömít, ha minden olajcserénél másikat teszel oda, ahogy kell is, akkor semmi gond és nem kell túlhúzni a csavart. De csavarral együtt is filléres cucc az alátét.
Nyilván pont emiatt a csavar gyengébb anyagból készül mint a teknő, hogy ne az menjen tönkre.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
patomi
őstag
válasz #27070592 #43390 üzenetére
Amerre járok, Richternél a sorompóhoz 3 irányból jönnek a kocsik. 5 perc alatt oldalanként 30 kocsi össze tud gyűlni(csúcs időben). Gondolhatod mennyi idő lenne átjutni, főleg ha 3 perc után újra lezár a sorompó. Nem egyszer előfordul.
-
patomi
őstag
válasz SECTORnooB #43916 üzenetére
Elvileg van két hasítás amit fel lehet hajtani és oda kell akasztani a műanyag kampót valahova, majd arra a szőnyeget. Enyémben így volt, bár nem használtam szőnyeget.
Szerk. Korántsem biztos,hogy ez az, de ilyesmi kell.oda [link]Aszem ez az [link]
[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
válasz SECTORnooB #43920 üzenetére
Igen, én is onnan rendeltem mk2 fokába kb annyiért, mint az utángyartott bárhol. Igaz csak szövet. Rá kell kérdezni, lehet a szönyeghez jár a kampó is.
Radi, jaja fura, de más a padló kialakítása.
-
patomi
őstag
Ő most nem boldog szerintem. Egy Volvo, ami majdnem ford..
[kép]
Bocsi a szar minőség miatt, gyorsan készült.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
patomi
őstag
válasz radi8tor #44890 üzenetére
Elsőböl nem derült ki egyértelműen, hogy télre kell. De komolyan sima acél kerék olcsó dísz és kész.
Amúgy meg [kép] de ez is kafa [kép] persze télre felesleges.
Meg ugye aránytalanok eléggé ezek, talán ezért nem mutatnak sehogy.[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
válasz radi8tor #44916 üzenetére
Lehet nagyobb a felnin a furat, lehet tehermentesítő gyűrűt közé tenni. Nem biztos, hogy elegáns, de működik.
44918 világos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest