- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
Na vége a(z utolsó) bétának..
Bár úgy voltam vele, hogy nem érdekel már, mert felbosszantott a 2. tesztelés alatt az 1 vs (sok) harcok, de gondoltam adok még egy esélyt neki, mert alapvetően jó kis kardozós játék.Az alfát élveztem a legjobban, aztán ezt a 3. tesztet, a köztes 2. teszt nagyon rossz volt: technikailag is és játékosok szempontjából is. Persze azért vasárnap már megérkeztek ebbe a bétába is a genyók dehát ez várható volt....

A véleményem továbbra sem változott annak ellenére, hogy 3x teszteltem alfa-béta a játékot:
A játéknak 3 fő hibája, gyengesége van:
1. OP karakterek
2. Gang Up effektus
3. Hamar unalomba fulladTehát...sorba
OP hősök:
A Peacekeeper, Nobushi és Orochi karakterek nagyon erősek, hozzáértők kezében OP hero mindegyik. Nem véletlen, hogy mostani bétában nem is volt benne se a Lawbringer, se a Valkyrie, se a Shougi, hiszen ők voltak a legerősebbek de szerencsére elvileg balance-olják őket azért nem voltak most elérhetőek a bétában....remélhetőleg.....és nem azért, hogy "legyen valami újdonság is"...
Szóval nagyon jól balance-olni kell a karaktereket, de ahogy látom még van mit dolgozni ezen (is). Az alfában a vikingek voltak nagyon erősek, most a bétában pedig az előbb felsoroltak.Gang Up avagy 1v2 1v3 1v4 harcok
Én többnyire Dominiont nyomtam mert ott vannak a legtöbben és a legnépszerűbb játékmód is. Hiába a "Revenge mode", ha sokan jönnek rád, esélyed sincs, ez a játékmód hátránya. Sokszor bugos a dodge és a block, de ezt betudom annak, hogy még csak "béta" volt ez (bár mindannyian tudjuk, hogy 1 hónap alatt nem lesz csoda = ugyanilyen lesz a végleges is, max patchelik..vagy nem)
Az biztos, hogy ezt nem egérrel kell hanem kontrollerrel kell majd játszani.
Unalom
Nos, igen, ez ilyen. Mint a FIFA, itt is lenyomsz pár meccset és mész a dolgodra tovább. Kérdés, hogy ez mennyire lesz hatással a jövőjére hiszen ez alapból egy rétegjáték.
A DUEL mód az poén, de hamar rá lehet unni, a 2v2-re szint úgy. A Dominion mód az egyedüli érdekes mód, de az meg a gang-up effektus miatt szar sokszor. Persze akkor jó amikor ti vadásszátok a másikat, de amikor téged kerget 3 mert a társaid fekszenek a földön egész meccs alatt az nem poén...
_
Szerencsésnek mondhatom magam, hogy 3x is tesztelhettem a játékot, így azért eléggé ki tudtam demozni magam úgymond. Az biztos, hogy én nem fogom megvenni teljes áron, mert kb. 20.000 forintot nem ér. De 15 ezret sem. Viszont később meg már bele fognak tanulni a játékosok és hatalmas hátrányból fog indulni aki később csatlakozik be. Plusz kíváncsi vagyok a játék startjára hiszen maga a játék nem lenne rossz, a játékmechanika át van gondolva szerencsére ez látszik, de a genyó playerek el fogják (ezt is) rontani. Bár a játék nevében benne van a Honor szó, de a játékban a 3 tesztelésem alatt 1x sem láttam tiszta harcot Dominion módban
(persze a duel az más téma)
Egy biztos, aki megveszi az legalább 1 vagy 2 haverjával vegye, mert egyedül random társakkal sokszor nehéz lesz érvényesülni.... én szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Opel topik
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(persze a duel az más téma)