- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Norvég nyár 2.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Sziasztok!
Én azt szeretném megkérdezni, hogy a foobar támogatja-e az aacplus (m4a) fájlokat?
Ezt találtam az aacplusról:
"A japán NEC és a Matsushita a svéd Coding Technologieszel közösen egy kifejezetten következő generációs mobiltelefonokban használható MPEG-4 audiodekóder fejlesztését jelentette be. Az alacsony áramfogyasztású dekóder CD-minőségű hanganyag megszólaltatására lenne képes, miközben alacsony bitrátájú adatátvitelt igényelne.
Az új megoldás kihasználná az mp3PRO és az aacPlus kodekekben is megtalálható "spectral band replication" (SBR) technológiát, támogatva az MPEG-4 részévé vált aacPlus kodeket. Az mp3PRO kifejlesztéséhez felhasznált SBR technológiát a svéd Coding Technologies fejlesztette, s nemrég ezzel a technológiával egészítették ki az AAC audiotömörítési kodeket is.
Az SBR technológiával kiterjesztett AAC formátum neve az AACPlus, s ezt a technológiát már használják a digitális műholdas rádiósugárzásban: az XM Satellite Radio rendszere ezt a formátumot használja a digitális rádióadások kódolására. Az AACPlus segítségével 48 kbit/s vagy alacsonyabb bitrátán is kiváló minőségű sztereó adás továbbítható, s ez jelentős sávszélességcsökkenést jelent, így lényegesen több rádióadás helyezhető el egy adott sávszélességű transzponderen.
A mobil kommunikáció által biztosított alacsonyabb sávszélesség is elegendő lehet ezekhez a technológiákhoz: a közel CD-minőségű hangzás már 48 kbit/s sávszélesség esetén elérhető, de 32 kbit/s-on is jó minőségű sztereó hanganyag továbbítható."
Az hogy a sima aac-t lejátsza az nem kérdés, csak abban nem vagyok biztos hogy az SBR techonlógiával ellátott aacplust lejátsza-e normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest